Foró DD/FB

Köszönjük, Mr. Duchovny, it was great! Vagy nem...

Hétfő este kíváncsian ültünk be a MOMSportba meghallgatni a színészet után az énekléssel is próbálkozó David Duchovny koncertjét, ráadásul ketten is tiszteletünket tettük, így dupla szemszögből vizsgáltuk az estét. Ebből született egy lelkes és egy kevésbé lelkes verzió.
 
Robbie Williams Pink Floyddal kínozza a szomszédját: a Led Zeppelin gitárosát

Robbie Williams Pink Floyddal kínozza a szomszédját: a Led Zeppelin gitárosát

A Led Zeppelin fenomenális gitárosa, Jimmy Page a múlt héten ünnepelte 75. születésnapját. Ezúton is szeretettel gratulálunk neki és jó egészséget kívánunk! Reméljük, hogy a birthday partyt nem zavarta meg nagyon a szomszédság...
 
 
Mikor bocsátott meg Amerika Freddie Mercurynak?

Mikor bocsátott meg Amerika Freddie Mercurynak?

A 2018-as év legnagyobbat szóló filmes durranása a Bohemian Rhapsody volt, ami – nem kis meglepetésre – az USA-ban aratta a legnagyobb sikereket.
 
Aki nem bulizott, az magára vessen! Smokie az Arénában

Aki nem bulizott, magára vessen! Smokie az Arénában

Több mint 50 éves pályafutásának összefoglalásaként – szimfonikus zenekarral kiegészülve – életműkoncertet ad a Smokie együttes Budapesten. A brit legenda a Papp László Budapest Sportarénában szerdán lépett fel.
 
A Hyde Park fesztiválja idén zenetörténeti jelentőségű lesz

A Hyde Park fesztiválja idén zenetörténeti jelentőségű lesz

Minden nyáron óriási fesztivált rendeznek Londonban a Hyde Parkban, ahol mindig a legnagyobb sztárok lépnek fel. Idén például Paul Simon, Bruno Mars, Michael Bublé, Eric Clapton, a megelőző években Tom Petty, Roger Waters, Elton John, a Stones – és nem is tudom felsorolni, hogy ki még,...
 
Még élek! Phil Collins Európában turnézik

Még élek! Phil Collins Európában turnézik

A Genesis frontemberét, a hétszeres Grammy-, Oscar- és Golden Globe-díjas dobos-énekest nem kell bemutatni a magyar közönséget, ezért ezzel most nem is terhelném a kedves olvasót. Azzal viszont igen, hogy Phil Collinsnak legendásan remek a humora. Ezt jelzi turnéjának a címe is: Not Dead Yet :)
 
 
Kedvcsináló a februári budapesti koncerthez: Tom Odell Bécsben járt

Kedvcsináló a februári budapesti koncerthez: Tom Odell Bécsben járt

Nem tudtunk várni februárig Tom Odellre, ezért aztán múlt pénteken autóba ültünk, és kirongyoltunk Bécsbe meghallgatni és megnézni (ugyanis a produkció látványnak sem utolsó) az általam a kortárs popzene egyik legtehetségesebb dalszerzőjének, énekesének és előadójának tartott...
 
Fotó: Buranits Dávid/Get Closer Produkció

A Koncert.hu tudósítójának sikerült lepisszegnie a Suzanne Vega-koncerten Ákost

Elöljáróban el kell mondanom, hogy kevés énekesnőt kedvelek annyira, hogy meghallgassak egy-egy teljes albumot tőlük, ezek közé tartozik Suzanne Vega, akinek az 1987-ben megjelent Solitude Standing című lemezét rongyosra hallgattam (a másik ilyen hölgy Tracy Chapman). Most végre alkalmam...
 
Közelít Tom Odell Jubilee Road turnéja

Közelít Tom Odell Jubilee Road turnéja

Már csak három hónapot kell (át)aludni ahhoz, hogy Tom Odell Jubilee Road elnevezésű európai turnéja Budapestre érkezzen.
 
Turnéra indul a Spice Girls – de csak négy keréken

Turnéra indul a Spice Girls – de csak négy keréken

A Spice Girls vagy egy éve jelentette, hogy 2018-ban összeállnak, és 2019-ben turnéra is indulnak. Úgy tűnik, most kezd igazán testet ölteni a dolog, de egyikük kimarad a buliból.
 
Ne légy sznob, amikor beülsz a Queen-filmre...

Ne légy sznob, amikor beülsz a Queen-filmre...

A kiváltságosok már a múlt héten megnézhették a Bohém rapszódia című filmet és voltak is olyan „kedvesek”, hogy lépten-nyomon tájékoztattak arról, hogy mi tetszett/nem tetszett nekik. Általában ez utóbbiak voltak többségben.
 
Eric Clapton 2019-ben ismét Európában turnézik

Eric Clapton 2019-ben ismét Európában turnézik

Bár a többszörös Grammy-díjas legendás "lassúkezű" 2015-ben bejelentette visszavonulását, a színpad csak nem engedi, 2019-ben újra visszatér Európába. Egyelőre néhány koncertről tudni Németországban és Ausztriában.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek