A nap híre: Bring Me The Horizon a Parkban

Örömhír a metalcore rajongóknak, hogy a Live Nation szervezésében június 17-én a Budapest Parkot fogja apró darabokra szaggatni a brit zenei éra nagy büszkesége, az idén 20. évét ünneplő Bring Me The Horizon. Az extravagáns frontember Oli Sykes vezette csapat vadonatúj albumával érkezik hozzánk egy könnyed táncestre.

BMTH
James Arthur

Érdemes volt négy évet várni James Arthurra

Négy évet kellett várnunk arra, hogy kedvenc X-Faktor győztesünk, James Arthur végre bepótolhassa elmaradt koncertjét, de megérte! Az európai turné utolsó állomásaként igazán kitett magáért az egész produkció. A közönség pedig telt házzal és maximális bulizással hálálta meg...
 
Újabb sámáni techno beatek a Palo Canto új videójában

Újabb sámáni techno beatek a Palo Canto új videójában

A Palo Canto eredendően budapesti, de multikulturális elemekből építkező fúziós techno formáció és producer duó: Tóth Bertalan (Cloud 9+)  és Kedves Péter (Belau) új projektje – mintha csak a szent palo santo fa füstjét lélegeznék be lüktető beatek formájában.
 
 
Fotó: YouTube

A punk nem a fiatalok kiváltsága: a Dog Eat Dog Budapesten járt

Az Analog Music Hallba vadonatúj lemezének dalaival érkezett hozzánk az immáron 33. évében járó amerikai punk zenekar, a Dog Eat Dog. Az életvidám és energikus fiúk most sem okoztak csalódást, közvetlenségükkel pedig simán levették a lábukról a legkeményebb figurákat is a...
 
Dog Eat Dog

Ha kutya kutyát is eszik: Dog Eat Dog az Analogban

17 évet kellett várni a rajongóknak arra, hogy a kilencvenes évek egyik legkedveltebb New Jersey-i hardcore-punk zenekara új albummal rukkoljon elő. Vigasztalásképp viszont voltak olyan kedvesek a fiúk, hogy egy komplett turnét is kanyarítottak a vadi anyag mellé, és szerencsére a hazai...
 
Megjelent a Bluestone első stúdióalbuma!

Kézdy Luca, Hobo, Little G Weevil: megjelent a Bluestone első stúdióalbuma

2023. szeptember 4-én megjelent a Bluestone legelső stúdióalbuma, No. 1. címmel. A 12 dalt tartalmazó CD korongon 10 feldolgozás és 2 saját szerzemény szerepel, azaz egy ugyanazon dal magyar és angol nyelvű verziója.
 
A fotón Steve Dub/stevedub.com

Producerlegendák érkeznek Budapestre

A Petőfi Media Group Könnyűzenei Igazgatósága által működtetett NKA HOTS (Hungarian Oncoming Tunes) könnyűzenei exporttal foglalkozó programiroda idén 4. alkalommal szervezi meg a SongLab projektet.
 
 
Sziget

Sziget 2.0 - Yungblud tarolt, a szervezés megbotlott

Második napunk a Szigeten egészen jól telt mindaddig, amíg haza nem indultunk. A kiengedésnél ugyanis csúnyán elhasaltak a szervezők. Ezt leszámítva, idén egészen pozitív élményeket szereztünk minden szinten.
 
Fotó: Paloznaki Jazzpiknik Facebook

Paloznak, piknik, Rick Astley

Hektikus időjárási viszonyok közt, de ennek ellenére kiváló hangulatú koncertekben volt részünk az idei Paloznaki Jazzpiknik nyitónapján, ahol a búgó hangú Rick Astley végtelenül közvetlen, mindenféle sztárallűrtől mentes személyisége, sajátos humora, no meg vitathatatlan zenei...
 
Fotók: Mohai Balázs/MTI

DM 2023 – Jövőre veletek ugyanitt

Az egyik szemünk sírt, a másik pedig nevetett a Depeche Mode koncertjén, amikor megboldogult fiatalkorunk köszönt vissza jó másfél óra erejéig, és egy picit visszarepültünk a kilencvenes évek környékére. Ugyanakkor némi szomorúság is keringett a levegőben aznap este, mivel...
 
FEZEN

FEZEN 2023: Átmentünk a szivárvány alatt – és a múlt században találtuk magunkat

Idén egy napot töltöttünk a 26. FEZEN fesztiválon, ami ahhoz kevés, hogy egy komplett képet nyújtsunk a rendezvényről, ahhoz viszont pont elegendő, hogy magabiztosan kijelenthessük: még mindig az egyik legélhetőbb fesztivál a hazai piacon!
 
A Carson Coma és Horváth Tomi is a Plázsra tart

A Carson Coma és Horváth Tomi is a Plázsra tart

Ez a hétvége is SzerelemCsütörtökkel indul a siófoki Plázson, majd pénteken a Carson Coma, szombaton pedig Horváth Tomi és Nótár Mary lép a Balaton nagyszínpadára.
 
Ma kezdődik a 27. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a 26. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a buli Fehérvár legfelkapottabb fesztiválján, ahol a legnagyobb húzónév idén egyértelműen a The Black Eyed Peas csapata, de emellett rengeteg más koncert és persze játékok is várják a vendégeket, értékes nyereményekért cserébe. :)
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek