Egy nagyszerű életmű nagyszerű, de félbehagyott bemutatása: Mindörökké Omega

Az Omega pályafutásának az utolsó évei egyszerre jelentettek hatalmas sikert és méltatlan botrányt. A még élő két tag éppen a napokban feszült egymásnak az Omega-hagyaték felett. 

Egy nagyszerű életmű nagyszerű, de félbehagyott bemutatása: Mindörökké Omega
Hobo

Így mesélt az erdő az Arénában

„Sajnos a vadászat ma ugyanúgy aktuális mint negyven éve…” – keserű hangulatú, remek koncert katarzissal, hiányérzettel és aktuálpolitikával.
 
Phil Collins: Mindhalálig – Az életrajz

Phil Collins: Mindhalálig – Az életrajz

A Genesis bohócának őszinte, csuda érdekes, önmaga felé is bevállalós, beszólogatós emlékeinek csokra imm,árin nyolc, a búcsúturné így nincs benne.
 
 
Fotók: Mohácsiné Palásti Márta (martassist)

Egy évvel később, ugyanott, majdnem ugyanazok, de minden sokkal jobb: II. MOONHEAD PROG FESZTIVÁL

Az előző fesztiválról szóló beszámolóm utolsó gondolata ez volt: „S ahogy feleségem fogalmazott hajnali egyes ágyba dőlésünk előtt közvetlenül: Köszönöm, hogy elvittél! Ha lesz még ilyen menjünk akkor is, jó? Hát naná, hogy persze, igen!” S csakugyan elvittem...
 
Fotók: Mohácsiné Palásti Márta (martassist.hu)

Hol van már a tavalyi Hooligans-koncert – itt, fotókkal

Már nagyon vártam ezt a koncertet (2023. december 28. Aréna). Számomra kétféle zene létezik. Na jó, három. Az egyik a pompásan énekelhető, tombolós, ugrálós, táncolós, a másik az odafigyelős, elmélyülős. A harmadik, ami nem érdekel.
 
HAlestorm, BVB

És akkor a boomerek elmentek Halestorm+Black Veil Brides koncertre az Arénába

A helyzet az, hogy úgy mentünk a koncertekre, hogy vajmi keveset tudtunk a fellépőkről. Még én voltam a legtájékozottabb, de az én ismereteim is csak mintegy öt-hat napra nyúltak vissza. Vagyis a látott két együttesre majdnem szüzen mentünk mind a négyen: a feleségem és én, valamint...
 
A Sunshine Day nem az Osibisa életében – koncertbeszámoló

Így került a popcsizma a jazzrock asztalára – koncertbeszámoló

Az Osibisa és a Colosseum együttes párosítása látszólag popcsizma a fajsúlyos jazzrock asztalon, mert vajon hogyan vethető egybe a szinte diszkós Sunshine Day a Valentine Suittel? – írtam a Koncert.hu-ra az esemény ajánlásakor.
 
 
presser

Presser Gábor koncertszínháza, avagy miért NE menjünk elvárásokkal koncertre

Mohabácsi Pici bácsi nagykoncertjének főpróbáján járt. Mivel akadtak ismerősök, akik ezt az előadást és az "éles" koncertet is látták és szuperlatívuszokban beszéltek róla, magunk is meglepődtünk, hogy tudósítónk – aki nagy rajongója a zenésznek, emellett mindkét...
 
Fotó: Mohácsin Palásti Márta (www.martassist.hu)

A százkarú magyar rockzenekar, avagy nagyon tömören: azt' a (...) mindenit!

"Tátrai Tibor nyughatatlan. Idén hetvenegy éves, de nem bír magával.: tavaly új együttest alapított, ez a godfater. Így, kis g-vel. Pedig Tátrai mögött így is tetemes életmű áll." Moha bácsi lelkes beszámolója következik a zenekar Budapest Parkos koncertjéről.
 
Fotó: Juscallmekajab

Vigyázó fületek Barbira vessétek!

Nádas Barbara (Barbi Nadas a YT-on) nem ismert név a magyar poppiacon. Annyira nem, hogy még lemeze sincsen, csak egy lemeznyi muzsikája. Ez az Analog Music Cafe-s koncertje volt az első önálló koncertje. Fellépése már volt sok, én két előadását láttam itt-ott.  Moha bácsi nagyon...
 
Fotó: The Flower Kings/FB

Az A38-on ad koncertet a progrock svéd legendája, amelynek magyar dobosa is volt

A The Flower Kings európai lemezbemutató turnéra indul, mely során Magyarországon is fellépnek: a koncert az A38 hajón lesz, 2023. október 11-én.
 
Fotó: Osibisa

Ez egy Sunshine Day lesz – az Osibisa Budapestre jön

Osibisa és Colosseum közös koncert lesz az Erkel Színházban 2023. október 8-án a Krokodil Rock szervezésében, a „Nagy Generáció” című koncertsorozat keretében.
 
Tátrai Tibuszék beveszik a Parkot

Tátrai Tibuszék beveszik a Parkot

A godfather. legközelebbi és idei utolsó fellépése a Budapest Parkban lesz, 2023. szeptember 27-én, szerdán.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek