A Green Day ismét beszólt Trumpnak

A Green Day ismét beszólt Trumpnak

A zenekar mindig is kendőzetlenül fogalmazta meg a véleményét az aktuálpolitikával kapcsolatban, Trump kampánya során pedig ismét igencsak erősen politikai töltetű megnyilatkozásuk volt.
 
Children Of Bodom/Britney Spears

5 sláger metál feldolgozása, amit érdemes meghallgatni!

A metál zenekarok is szeretnek néha kísérletezni, és 1-1 popdalt saját stílusukra formálni, amiből érdekes eredmények tudnak születni. Íme 5 dal, amit szerintünk érdemes meghallgatnod zúzósabb feldolgozásban!
 
 
Fotó: bbc.co.uk

Élete végéig ingyenesen vehet részt a Papa Roach-koncerteken

A Papa Roach az idén januárban megjelent "Who Do You Trust?" című lemezén található dalhoz, a "Come Around”-hoz forgatott klipet, amit nemrégiben meg is osztott a nagyérdeművel. Van a klipben egy szívmelengető rész...
 
30 éves a Mötley Crüe Dr.Feelgood című legendás albuma

30 éves a Mötley Crüe Dr.Feelgood című legendás albuma

A világ egyik legismertebb rockbandája, a Mötley Crüe elsöprő sikerű Dr. Feelgood című lemezének 30. születésnapját ünnepelte szeptember elsején, ennek örömére pedig új merch-csel lepték meg a rajongókat.
 
Viszik a bakeltilemezeket, mint a cukrot

Viszik a bakeltilemezeket, mint a cukrot

1986 óta idén először történhet meg az, hogy több bakelit fogy, mint cédé. Az érdekes riportot a Recording Industry Association of America (Amerikai Hanglemezgyártók Szövetsége) hozta nyilvánosságra.
 
Fotó: Taylor Swift/Twitter

Taylor Swift új albuma eddig a legtöbbet eladott lemez 2019-ben – de nem örülhetett sokáig

Az énekesnő hetedik stúdióalbuma a Lover címet kapta, és augusztus 23-án jelent meg, mégis sikerült ilyen rövid idő alatt is rekordot döntenie. A Billboard beszámolója alapján a lemez ugyanis a megjelenését követő egy hétben 867 ezer eladást hozott.
 
 
A Slipknot frontembere szólóban (is) tolná...

A Slipknot frontembere szólóban (is) tolná...

A Slipknot frontembere elárulta, saját albumot szeretne felvenni, és szívesen turnézna is vele.
 
Ez karrierjük legmélyebb pontja – rájár a rúd a blink-182-re

Ez karrierjük legmélyebb pontja – rájár a rúd a blink-182-re

A zenekar a Lil Wayne-nel való közös turnéja közben jelentette meg a szintén közös dalt még nyár elején, azonban a hivatalos "merch" még csak most jött ki – ami csupán egyetlen pólót takar. A rajongók reakcióit olvasva nem is lesz többre igény...
 
Óda a Beach Boys-hoz – öt év után új dalokkal jelentkezett Tom DeLonge bandája

Óda a Beach Boys-hoz – öt év után új dalokkal jelentkezett Tom DeLonge bandája

A blink-182-vel híressé vált DeLonge 2005-ben alapította meg az Angels & Airwaves-t – a zenekar két új dallal ünnepli meg, hogy 7 év után ismét turnéra indul.
 
Az idei MTV VMA gálán a Legjobb Himnusz kategóriában is osztottak díjat

Az idei MTV VMA gálán a Legjobb Himnusz kategóriában is osztottak díjat

Az MTV Video Music Awards az MTV által átadott díjat a legjobb videóklipek díjazására alapították. Az 1980-as évek közepén jelent meg a Grammy-díj mellett új alternatívaként. Az idei díjátadóra többek között jelölték Halseyt, a Panic! At The Discot, Billie Eilisht és a Fall Out...
 
Fotó: Leeds Fesztivál

A fesztiválszervezők rémálma vált valóra a Leedsen

A BBC értesülései szerint túladagolás miatt hunyt el egy 17 éves fesztiválozó 2 napja kora hajnalban a Leeds fesztiválon.
 
Fotó: variety.com

A Stranger Things színésznője zenei karriert épít

A Netflix sorozatából ismert színésznő, Maya Hawke nemrég jelentette meg első két dalát.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek