A dolgok változnak... – Majka és Curtis kibékültek

2019/10/25  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Szenzációként járja be a sajtót a hír – de valljuk be, sok csodálkozni való nincs ezen.

A dolgok változnak... – Majka és Curtis kibékültek

Majka posztban tudatta a nagyérdeművel, hogy elásták, jobban mondva: elásta a csatabárdot:

Elég kicsi ez az ország és vele együtt a piac is ahhoz, hogy két, azonos műfajban nyomuló eladó, akik együtt már sikert sikerre halmoztak sokáig haragban legyenek. Majka és Curtis külön-külön is a rajongók kedvencei, letöltéseik alapján is vezetők a szegmensben. Együtt meg pláne.

Noha egyes sajtóorgánumok úgy számoltak be róla, hogy sokkolta a közönséget, úgy tűnik, 2018-ban a SZIN rajongóit azért egyáltalán nem rengette meg a botrány, ami a fesztivál egyik színpadán tört ki: a legjobb koncert szerintük Majka fellépése lett itt és ekkor indult a Curtis-balhé. Majka ugyanis azon az estén egyedül lépett színpadra és adott koncertet, amelyen bejelentette, szétválnak útjai Curtisszel, mert rappertársa drogproblémái miatt lehetetlenné vált az együttműködés. Ha emlékszünk, akkor nem volt olyan hét, hogy valahol ne maradt volna el egy Curtis-fellépés... Aztán Curtis mindenkitől bocsánatot kért és elvonóra vonult, ami a világ leghatékonyabb terápiájának bizonyult, mert rövidesen már be is jelentette gyógyulását. Akkor sokan kételkedtek a dologban, de tény, hogy azóta a rapper ontja a sikeres klipeket és a családi viszonyai is rendeződtek: nemrég kisfia született.

Az, hogy mennyi üzlet van ebben a reunionban, Majka posztjából sejteni lehet. Az emberi oldala meg az lehet a dolognak, hogy mindenkinek jár még egy esély, és ha azok a bizonyos akadályok tényleg elhárultak, igazán nincs indok arra, hogy miért ne dolgozhatnának együtt. Ha átmenetileg Curtis el is vitte Majka szívét, most visszahozta...

 

 

 

Majka, Curtis, reunion

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek