Adam Lambert a legstílusosabb pasi

2020/02/09  ·   Bulvár   ·  Labancz Andrea

Legalábbis idén januárban. Egy online magazin szerint. Ahol bárki szavazhatott. De már februárra is benevezték, több más előadóval, és színésszel, sportolóval, üzletemberrel együtt.

Fotók: Adam Lambert Facebook

A Be Global Fashion network minden hónapban megszavaztatja az olvasóival, hogy kit tartanak a legstílusosabb pasinak abból a szűk 757 főt tartalmazó keretből, amit ők maguk állítottak össze. Leírásuk szerint nem csupán az öltözködés a lényeg, fontosnak tartják a szakmai tevékyenséget, és a társadalmi szerepvállalást is.

A januári végeredmény szerint a jelenleg is az Ausztrál turnéra készülő Queen társaságában dalolászó Adam Lambert kapta a legtöbb szavazatot, ráadásul jókora fölényt szerzett a második helyen végző Johnny Depp színész óriással szemben, aki az utóbbi időben szintén zenei pályán mozgolódik. Bár az elmúlt években is többször végzett az első helyen, vagy ha nem is ott, legalább a top 5-ben, úgyhogy nagy meglepetés nem történt.

1.: - Adam Lambert - 42,08 %
 2.: - Johnny Depp - 28,36 %
3.: - Chris Hemsworth - 21,50 %
4.: - Gerard Butler - 5,01 %
5.: - Brad Pitt - 1,32 %

A februári szavazás a hónap végéig tart, így ha kedvet kaptatok, és van kedvencetek a listában, nyomjátok szépen azt a gombot! ;)

Adam Lambert, Queen, szavazás, Top 5 Most Stylish Men January 2020, Johnny Depp, Chris Hemsworth, Gerard Butler, Brad Pitt

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek