Az Airbnb és a nagy zenei dobások: KISS-koncert cápákkal, John Lennon-ház extrákkal

2019/10/21  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Azt nem mondhatjuk, hogy az Airbnb csak ül és számolgatja a pénzét... Egy részét visszaforgatja, például abba, hogy egy – félig-meddig – víz alatti koncertet szervezzen a Kiss-nek...

Az Airbnb és a nagy zenei dobások: KISS-koncert cápákkal, John Lennon-ház extrákkal

November 18-án Ausztrália déli partjainál – az Airbnb promóciójának keretén belül – egy rendkívüli KISS-koncertre kerül sor: a zenekar eljátszik néhány számot a fedélzeten egy cápáktól hemzsegő helyen, és a közönség, vagyis a szerencsés nyolc ember pedig egy üvegfenekű hajóban, a víz alatti hangszórók segítségével hallgathatja őket – s gyönyörködhet a látványban. Reméljük, készül videó róla...

Paul Stanley úgy nyilatkozott, hogy először meghökketn a felkéréstől, majd amikor megtudta, hogy a cápákat vonzza az alacsony frekvencia és szeretik a pulzáló hangokat, amilyen a rockzene, belelkesedett.

"Nem tudom, hogy a cápák meddig bírnak elviselni minket, de remélem, a Rock'n Roll All Nite-ig kibírják" – mondta. „Ha meg a közönség nem viselkedik jól, bedobatjuk őket a cápákhoz!” – jegyezte meg viccesen.


A jegyek 54 dollárba kerültek és érkezési sorrendben voltak megvásárolhatók: nyilván egyetlen darab sincs már belőlük.

A másik Airbnb-típusú hírt az Index szúrta ki: hamarosan vendégeket fogad John Lennon egykori liverpooli otthona. Noha a mostani tulajdonos nem kifejezett Beatles-rajongó, remek üzleti érzékkel áldotta meg a sors: rengeteg értéktárgyat halmozott fel a házban, köztük például olyan fotókat a családról, amelyek soha nem kerültek még nyilvánosság elé. Gondolt a Beatles-rajongó zenészekre is, és építtetett egy ministúdiót a ház kertjében... Business is business.

És hogy a két hírt összekapcsoljuk, álljon itt egy "megfelelő" szám:

 

Kapcsolódó cikkünk:

 

A világ egyetlen víz alatti zenei fesztiválja az újranyitott magánszigeten

 

Airbnb, KISS, cápák, víz alatti koncert, Liverpool, John Lennon

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek