Egész éjjel egy vonatsín mellett ült a Majka által is keresett eltűnt fiú

2020/08/25  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Majka oldalán jelent meg tegnap egy felhívás, amelyben egy, a Normafára bringázni indult srácot kerestek kétségbeesetten.

A fotó illusztráció!!!

Noha a kommentekben már többen is megosztották, hogy a srác megvan, Majka rajongói túl nagy lendületben vannak már, ami a keresést illeti, s ez a tény senkit sem zavar – persze, tudjuk: mindenki csak írni szeret, olvasni kevésbé van ideje. Mindenesetre elég beszédes, hogy a rapper posztja alatt mintegy ezer segítőkész reakció gyűlt össze, a legszerethetőbb tényleg ez: "Osztva Hévíz! "

Egyébként tök cuki az egész sztori – kellő korbéli távolságból nézve –, megérne egy rap-et Majkától a jövőbeli hasonló események elkerülése céljából:

 

eltűnt fiú, Majka, facebook, kamasz, felvételi

 

 

Szólj hozzá!


 A Carson Coma és a Los Orangutanes is fellép a Müpában

A Carson Coma és a Los Orangutanes is fellép a Müpában

Számos nagyszerű előadással bővül a Müpa téli kínálata: egy évfordulóját ünneplő legendás együttes mellett rendhagyó koncerttel érkezik a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Meghalt Ipacs László, a VHK alapítója, egykori dobosa

A HVG értesülése szerint edden elhunyt Ipacs László, a Vágtázó Halottkémek egykori alapítója, dobosa. A hírt lánya, Emese tette közzé a Facebookon.

Beton.Hofi, Gerendás Dani, Járai Márk és sokan mások a veszprémi KEMP-en

A tavalyi sikeres első kört követően a Banana Records ismét megrendezi a KEMP-et: 2022 október 6-9. között Veszprémben tér vissza a dalszerző tábor.
Új koncertek