Missy Elliott is beszállt Camila Cabello mellé az új Hamupipőke film forgatásában

2020/02/10  ·   Bulvár   ·  Labancz Andrea

Csütörtökön elkezdődött az új Hamupipőke film forgatása, ahol a főszerepet a Latin Grammy-díjas Camila Cabello kapta, de feltűnik még az egykori 007-es ügynök Pierce Brosnan, a rap-ikon Missy Elliott, és Minnie Driver is.

Missy Elliot, Minnie Driver, John Mulaney, James Corden and Romesh Ranganathan, Fotó: deadline.com

Szépen gyűlik a stábnévsor a Kay Cannon rendezésével csütörtökön startolt új Hamupipőke film listájára. A forgatókönyvet is jegyző hölgy, akinek többek közt a Tökéletes hang mindhárom részét, a Hogyan legyünk szinglik?, a Szűzőrség, vagy legutóbb a Behavazva című filmeket is köszönhetjük, valamint producerként segédkező James Corden, Leo Pearlman, Shannon McIntosh, Jonathan Kadin, executive producerként pedig Louise Rosner vezényletével készülő zenés mű szereplőgárdájának válogatása a végéhez ért. Azt már korábban tudtuk, hogy Hamupipőke nem lehet más, csakis Camila Cabello, majd kiszivárgott, hogy a király szerepét Pierce Brosnan kapta, mostanra pedig már az is biztossá vált, hogy a királynő Minnie Driver lesz, adta hírül a deadline.com.

A filmben feltűnik továbbá gonosz mostohatestvérként a Dumplin’ – Így kerek az élet sztárja, Maddie Bailio illetve Charlotte Spencer, a BBC The Living and The Dead sorozatából, Hamupipőke hercege Nicholas Galitzine, a tündér keresztanya Billy Porter, a gonosz mostoha pedig Idina Menzel. A három egér szerepében három ismert komikus, John Mulaney, Romesh Ranganathan és a producerként is megjelenő James Corden látható majd, a mesélő pedig Missy Elliott lesz.

Kay Cannon szerint az elkészült mű egy olyan musical-komédia, amely újra értelmezte az eredeti Hamupipőke-történetet, és ahol a főhős egy ambiciózus fiatal nő, aki mer nagyobbat álmodni, mint amit a világ nyújt számára. A film várhatóan 2021 február 5-én érkezik a mozikba.

Mindeközben a főszereplő Camila Cabello hamarosan új videóval is jeletkezik, aminek a forgatásán készült képek alapján az énekesnő megvált hosszú hajától. De így talán még dögösebb, mint valaha:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

camila (@camila_cabello) által megosztott bejegyzés,

 

Hamupipőke, Pierce Brosnan, Camila Cabello, Missy Elliott, Minnie Driver, Nicholas Galitzine, Billy Porter, Idina Menzel, Maddie Bailio, Charlotte Spencer, film, 2020, mese, forgatás, új frizura

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek