A La Bouche Cegléden ad koncertet a retró és a street food jegyében

2020/05/18  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Immáron ötödik alkalommal rendezik meg Cegléden a fürdő területén az Alföldi Street Food Fesztivált, ahol a finom falatok mellett természetesen zenei csemegékkel is kedveskednek a vendégeknek. Az idei sztárfellépő a La Bouche formáció lesz.

V. Alföldi Street Food Fesztivál

Ahogy lassan visszatér az élet az ország minden szegletébe, végre mi is elengedhetjük a programtörlős rovatunkat, és helyette újra ajánlhatunk nektek kikapcsolódásra alkalmas rendezvényeket.

A ceglédi fürdő területén egyre több fesztivál kap helyet, az Alföldi Street Food Fesztiválnak pedig mázlija van az új augusztus 27-30. közti időintervallummal, hisz a korlátozások feloldásával nem kell tovább tologatnia a rendezvényt.

Az idei zenei kínálatban ráadásul már egy külföldi sztárcsapat is szerepel, ugyanis meghívást kapott a német eurodance 90-es évekbeli nagyágyúja, a Sweet Dreams, és a Be My Lover slágerek megalkotója, a La Bouche duó, akik péntek este veszik be a színpadot. Aki esetleg nem tudná, annak eláruljuk, hogy 2015 óta az alapító Lane McCray hű társa egy magyar énekesnő, Farkas Zsófi, alias Sophie Cairo.

A retro-duó mellett megjelennek majd olyan hazai aktuális kedvencek, mint Rúzsa Magdi, a Wellhello, Deniz Orsovai Renivel, Burai Krisztián, dj vonalon pedig Bárány, Junior, Hamvai PG és Sterbinszky erősíti a mezőnyt. További nevek is érkeznek hamarosan.

Minden infóért katt ide: V. Alföldi Street Food Fesztivál

V. Alföldi Street Food Fesztivál, fesztivál, koncert, 2020, La Bouche, Rúzsa Magdi, Wellhello, Deniz, Orsovai Reni, Burai Krisztián, Bárány, Junior, Hamvai PG, Sterbinszky

 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek