Neoton 1000

A pozitív kakukktojás: idén LESZ Kerekdomb fesztivál!

2020/04/16  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

A sok programtörlős cikk mellett kifejezetten öröm, hogy most egy olyan fesztivált ajánlhatunk, aminek talán még esélye is lesz a megrendezésére. Dupla lenne az öröm: tavaly pénzhiány miatt az utolsó pillanatban kellett lemondani.

Kerekdomb

Tállya büszkesége, a Kerekdomb Fesztivál 2016-ban indult útjára, de a 2019-es szezont sajnos ki kellett hagyniuk anyagi okok miatt. Azonban a Művészetek Völgyét is igazgató csapat idén újabb kísérletet tesz a megrendezésre – a szeptember 17-20. közti időszakra talán még a járvány is elcsendesedik.

Tállya község a méltán híres Tokaj-hegyalja borvidéken fekszik, így nem csak a természetközeli helyszín, hanem a minőségi italválaszték is adott. A négynapos fesztivál alatt természetesen látogatható lesz jó pár pincészet, az 1720 körül épült Mailloth-kastély, az evangélikus templom, no meg lesznek értékes zenei csemegék is.

A nyitónapon például a már korábban sikeresnek bizonyuló Rapcirkusz társulata lép színpadra, ahol olyan zenekarok képviselői jelennek meg, mint az Irie Maffia, a Hősök, a Sör és Fű, az Animal Cannibals vagy maga a nagy megmondó Dopeman.

Pénteken tiszteletét teszi a The Biebers, a Mongooz And The Magnet és Barabás Lőrinc is, quartet formában. Szombaton délután A percek aratója: Ady és a 30Y címmel Beck Zoli és Vecsei H. Miklós verses-zenés produkciója lesz látható, majd később a Mörk és a teljes 30Y is koncertet ad. Vasárnap Szalóki Ági nyitja, majd a Klasszik Lasszó csapata zárja a fesztivált zenei szempontból, de biztosra vesszük, hogy a pincészetek még jó ideig rendelkezésre állnak a szomjas vendégek fogadásának céljából. ;)

Kerekdomb Fesztivál, 2020, Tállya, koncert, Rapcirkusz, Irie Maffia, Hősök, Sör és Fű, Dopeman, Animal Cannibals, Beck Zoltán, Vecsei H. Miklós, Mörk, Klasszik Lasszó, 30Y, Mongooz And The Magnet, Barabás Lőrinc Quartet, Szalóki Ági, The Biebers

 

 

Szólj hozzá!


Lakótelepi koncertsorozatot indít a Swing a la Django Újpesten

Lakótelepi koncertsorozatot indít a Swing a la Django...

Zajlik a kulturális élet Újpesten. Az ingyenes autósmozi után most ingyenes koncertekkel kedveskednek a helyi lakosoknak, amihez a szerencséseknek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

KISS, System Of A Down, Aerosmith: csak halasztva, nem törölve

Ez a Covid-koncertkoktél fogyaszthatóbb receptje... Eddig kevés Arénás koncertről tették közzé, hogy teljesen elmaradnak, a Live Nation-bulik közül tuti ilyen James Blunt koncertje, de nézzük, mi van a többivel.

A Metallica keresi a saját legjobb dalát

Az úgy volt, hogy a Kerrang magazin május elején kilistázta a zenekar (szerintük) 20 legjobb dalát, de a világ legsikeresebb metál bandája továbbgondolta a dolgot: ők a (közönségük szerint) legeslegjobb Metallica-nótát keresik.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek