A Tankcsapda klasszikusa az idei Campus Fesztivál himnusza

2021/07/11  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A „Campus edition - Éld meg a pillanatot!" címre keresztelt szerzemény nem ismeretlen a zenekedvelők számára, ugyanis az alapja a Tankcsapda 'Ülj le mellém' című dala.

A Tankcsapda klasszikusa az idei Campus Fesztivál himnusza

A Campus idei himnuszának üzenete az elmúlt több mint másfél éve tartó koronavírus-járvány okozta helyzet miatt nagyon fontos az alkotók számára. Az „Ülj le mellém” című Tankcsapda-dalból készült feldolgozás szándékuk szerint jól kifejezi az újrakezdésről, a nehéz időszakról alkotott gondolatokat.

„Ezzel a klippel és dallal az volt a célunk, hogy ennek az ünnepnek a hangulatát átadjuk. Ez a dal egyszerre szól arról is, hogy mennyire tudjuk értékelni azt a lehetőséget, hogy végre újra fesztiválozhatunk, hogy újra együtt lehetünk, újra találkozhatunk. A Tankcsapda dala, amit most több nagyon jó énekes dolgozott fel, úgy gondoltuk, hogy rendkívüli jól kifejezi azt az érzést, amiről beszéltem. A refrénje, amit közvetít, ez az érzés mindenkire jobban átragad, és mindenki még jobban fogja tudni értékelni, megélni azt a bizonyos pillanatot. ’Mindenhol jó de a legjobb Mégis csak ott lesz ahol majd Együtt lehetünk Te és Én' – mondta Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató

A fesztivál dal, hét frontember közreműködésével készült el, producere az MMP Stúdió két vezetője Czifra „Moszkito” Sándor és Szilágyi István. Lukács Laci mellett hallhatjuk benne Kowalsky-t és Jimmy-t a Kowalsky meg a Vegából, Köteles Leandert (Leander Kills), Dorogi Pétert (Intim Torna Illegál), Horváth Tamást, valamint Gábor Bernadettet (Desperado) és nem utolsó sorban a tehetséges gyergyószentmiklósi 4S Street zenekar frontemberét, Alin Nicuța-t is.

A klipet Tokay Péter rendezte, a fesztiválos hangulatképek között nagyon sok ismert embert fedezhetünk fel. Az első képsorok felidézik az elmúlt hónapokat (Majka), a klipben a főszerepet közel 20 olyan ismert ember játszotta, akik munkájukban és pályafutásukban az alkotók szerint már értéket teremtettek Magyarországon.

Felsorolni is nehéz egyébként, hogy kik szerepelnek a kisfilmjben. Különböző egyéniségek és karakterek jelennek meg a fesztiválos képsorok között, a videóban hazánk legismertebb személyiségei közül jó páran kamera elé álltak, hogy a fesztivál szervezőinek üzenetét ezzel is támogassák.

A szereplők:

Abaházi Csaba, rádiós műsorvezető, zenész

Animal Cannibals, Máté Péter-díjas magyar rap/hiphop csapat

Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, rendező, színházigazgató, érdemes és kiváló művész

Csonka András, színész, énekes és műsorvezető

Depresszió zenekar

Hosnyánszky Norbert, olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó

Kemény Dénes, a magyar vízilabdaválogatott egykori szövetségi kapitánya

Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok magyar vízilabdázó, jogász

Koltay Anna, Junior Prima díjas magyar televíziós szerkesztő

Rákóczi Ferenc, rádiós műsorvezető

Rúzsa Magdolna, Máté Péter-díjas magyar énekesnő, dalszövegíró, dalszerző

Stohl András, Jászai Mari-díjas magyar színművész, televíziós és rádiós műsorvezető

Storcz Botond, olimpiai bajnok kajakozó, edző

Takács ’Vilko’ Vilmos, zenész, a Ganxsta Zolee és a Kartel gitárosa

Till Attila, riporter, műsorvezető, rendező

Vajda ’Sóder’ Péter, zenész, a Kowalsky meg a Vega dobosa

 

 

Campus Fesztivál, újraindulás, himnusz

 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek