Alpárfeszt UNDERGROUND – a könyv megvan, a fesztivál elmarad

2020/09/03  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A könyv szerzőjének, Sánta Lászlónak az volt koncepciója, hogy csak olyan emberekkel készített interjút, akik valamely formációjukkal felléptek az Alpárfeszt underground fesztiválon. Ez a közös pont. Az olvasók ezáltal a könyv által betekintést nyerhetnek egy, őszinte, ízig-vérig underground kis fesztivál berkeibe is.

Alpárfeszt UNDERGROUND  – amit minden metálarcnak érdemes elolvasnia

Olyan zenekarok tagjai mesélnek élményeikről, mint a LAZARVS, a Don Gatto, a Dungarre vagy éppen Horváth István ,,Pityesz" és Janó Misi az egykori Neck Sprainből, vagy Zahorán Csaba az Ektomorfból. Ők a zálogai annak, hogy a könyv által az olvasók betekintést nyerhetnek egy, őszinte, ízig-vérig underground kis fesztivál berkeibe is.

Hogy ez a kisfesztivál hogy van idén? VAN! És ez nagy szó, mint tudjuk.. – így folytatódott eredetileg megírt cikkünk, aztán nekiálltunk taglalni a részleteket. Azonban a fesztivál – ahogy erről a FB-on is beszámoltunk – elmarad.

A crew több tagja is hatósági karanténba került, így nem tudják a rendezvényt megtartani, bár a fesztivál kiépítését befejezték – a fesztiválozókat azonban a legkisebb kockázatnak sem akarták kitenni.

A egykori birkalegelőn tehát ezek a zenekarok NEM lépnek fel idén : :(

 

 

 

Alpárfeszt, UNDERGROUND, könyv

 

 

Szólj hozzá!


Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság Amerikában

Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság...

Bízhatunk az OFF Médiában: ők figyelemmel követik ezt a "rappergyilkolós" trendet, mi csak szemmel tartjuk – ők adták hírül, hogy újabb eset...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Zenészek figyelmébe: mindenképpen használjátok ezt a funkciót a Spotifyon!

Tavaly októberben indította el a Spotify a Canvas béta verzióját, most Magyarországra is kiterjesztették az elérhetőségét.

Nem a Kispi nyert! Lovasi András eredményt hirdetett

Mi is közzétettük szeptemberben a felhívás, miszerint pályázni lehet Lovasi András raktárkoncertes gázsijára. Mintegy egymillió forint értékben hangfelvétel(ek) készítésére lehet pályázni bárkinek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek