Best of magyar rock a Rock Arénában

2017/02/27  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Deák Bill Gyula, Zorall, Pokolgép, Moby Dick, Best Of, Kiss Forever Band, Hollywood Rose, Auróra és még sokan mások a az Open Road Fest legkarcosabb színpadán.

Best of magyar rock a Rock Arénában

A Best Of billentyűse, Buza Sándor elárulta, hogy már most próbálnak az Open Road Festre, ahova a már jól ismert dalok mellett újjakkal is készülnek. Sanyi maga is nagy kedvelője a fesztiválnak, nem csak azért mert motorosként  és zenészként egyaránt otthon érzi magát, hanem az életérzés miatt is.

„Az Open Road Fest jóval több, mint egy egyszerű fesztivál. Itt több a pacsi, több a pillantás a másik motorjára – és a csajára. Itt bárkihez szólok, ismerősre találok, sokkal családiasabb, otthon érzem magam”- fogalmazott.

Az első este Bill Kapitány repít minket múltidéző tombolásra. A blues-rock énekes mellett a kemény fémzene képviselői, az ízig-vérig heavy metálban nyomuló banda, a Pokolgép lép színpadra.

A hard rock-metál vonalat követve érkeznek Magyarország legnépszerűbb tribute bandái, a Kiss Forever Band, a Hollywood Rose, és a ZZ Copy.

A levegő izzani fog a kemény akkordoktól, amikor a metál hazai nagyörege, a Moby Dick áll színpadra, akik a fiatalokat meghazudtoló energiával és arcletépős dalokkal érkeznek. A ’90-es évek elején alakult banda a mai napig ugyan azt a húrszaggatós zenét tolja, mint a kezdetekkor, úgyhogy nem árt rágyúrni a nyakizmokra a koncertig.

A rockszériát a klasszikus és új, ütősebb rock dalokat összegyúró Zorall folytatja. Ha te is ’torkod szakadtából’ üvöltötted a 2000-res évek elején a Valami véget ér, vagy a Soha ne mondd dalszövegét a koncerteken, akkor készülj, mert hatalmas bulival készülnek! A motor-Balaton-mámor az Auróra hard rock szólamaival lesz teljes, akik lendületes, energikus, jellegzetes hangzású dalokkal robbantják fel a színpadot.

A fellépők sora pedig ezzel nem ér véget, mert az Open Road Festen a karcos rock dalok, az arcszaggató metál és punk szólamok mellett pedig te is megtalálod a kedvedre valót! Velünk lesz még a The Silver Shine, A Nyughatatlan az Ed Philips and The Memphis Patrol, az Üzletembers, a Madarak hbz.– és mindenki kedvence Dévényi Tibi bácsi, aki most sem felejti otthon a legfontosabb színpadi kelléket...

Alsóörs – 2017. Június 7-11.

 


Képtár

  • Best of magyar rock a Rock Arénában kép 55452
  • Best of magyar rock a Rock Arénában kép 55453
  • Best of magyar rock a Rock Arénában kép 55454
  • Best of magyar rock a Rock Arénában kép 55455
  • Best of magyar rock a Rock Arénában kép 55456
 

 

Szólj hozzá!


Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek