Bill Kapitány és Hobo újra egy színpadon a FEZEN jóvoltából

2019/04/16  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Hazai blues-rock legendák és friss YouTube kedvencek a FEZEN fesztivál újabb programcsomagjában, ahol Hobo és Deák Bill Gyula újra egy színpadon szórakoztatja majd a közönséget.

Bill Kapitány és Hobo újra egy színpadon a FEZEN jóvoltából

Szépen színesedik a FEZEN fesztivál idei kínálata, amit hagyományosan a fehérvári MÁV pályán rendeznek július 24-27. között. A rock- és metálrajongók mekkájaként elhíresült fesztivál évről évre egyre több stílusból próbál fellépőket leigazolni, ami miatt kapnak hideget-meleget az ős-fezenes arcoktól. A szervezők ennek ellenére nem hátrálnak meg, bizonyítja ezt az idei kínálat is, ahol szinte minden műfajból érkeznek majd kedvencek.

Az eddigi húzónevek - Dream Theater, Arch Enemy, Airbourne, Majka, Dub Fx,Ignite, Halott Pénz, Alestorm, Life of Agony, Wellhello, Firewind, Queensrÿche, Follow The Flow - mellett a hazai blues-rock kíválóságaival is találkozhatunk majd. Együtt érkezik Székesfehérvárra a két legenda, Deák Bill Gyula és Földes László Hobo. A Bill és Hobo újra együtt produkció mellett a Rudán Joe Bandet és a Takáts Tamás Blues Bandet is láthatja a FEZEN közönség.

Bár több évtizedes zenei pálya kevésbé, de sokmilliós YouTube megtekintés és ugrásszerűen növő rajongótábor annál inkább van a mai kedvencek mögött. A felgyorsult világunkban a zenei stílusok, és a sztárok is rohamtempóban születnek, ezért a FEZEN is összerakott  gyorsan a pénteki napra jónéhány nevet a friss generációból. Így már biztos látható és hallható lesz Krúbi, a USNK, a Soerii & Poolek, a Stolen Beat, Lmen Prala, Mikee Mykanic és Dj Gotzh is.

FEZEN, fesztivál, 2019, koncert, USNK, Krúbi, Soerii & Poolek, Stolen Beat, Lmen Prala, Mikee Mykanic, Dj Gotzh, Rudán Joe Band, Takáts Tamás Blues Band, Hobo, Deák Bill Gyula

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek