Fishing On Orfű 10

2016/12/07  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A 10. Fishing on Orfű 2017. június 20-24. között kerül megrendezésre, a jubileumi fesztivál tehát 5 naposra duzzad, egy különleges keddi nappal kiegészülve.

Fishing On Orfű 10

A  Fishing on Orfű 2017-es fesztiválhimnusza a Megünnepelni jó c. vadonatúj hiperkarma dalra készült. A dal a jövőre érkező új hiperkarma-lemez előfutára.

Lévai Balázs már az első Fishing legelső koncertjén színpadon állt a legendás Only Tonite basszusgitárosaként, ahol többek között Rátgéber Lászlóval és Leskovics Gábor Lecsóval játszottak örök punk klasszikusokat. Balázs mindig is szoros kapcsolatban volt a fesztivállal, gondoljunk csak az általa levezényelt tóátugrásokra, fröccstúrákra, a 2013-as Kispál-gála megrendezésére vagy a Lovasi-könyvre. Azt nem is elmítve, hogy a kezdetek kezdetén ő rendezte a Kicsillag Fishing on Orfű c. dalához készült klipet. Balázs mind a zenei, mind a szabadidőprogramok tekintetében szerves része lesz a 10. Fishing számos eseményének, gyakorlatilag ő lesz a jubileumi feszt védőszentje.

 A 10. fesztivál egy új helyszínt is bemutat: A tűzhöz közel színpad egy intim, bensőséges helyszín lesz a fesztivál felső részén elterülő erdőben, pár perc sétára a Borfalu színpadtól. A természet ölén elhelyezett minimál-színpadon egyszálgitáros koncertek, zongorás szerzői estek kerülnek megrendezésre, valamint a helyszínre – a fesztivál története során először – beszivároghat a komolyzene vagy akár a jazz is.

Az utóbbi években már elővételben teltházas Fishing hosszú idő óta hangoztatja, hogy a fesztivál nem növelheti területét, a Panorama Camping adottságai tökéletesek számára. A szervezők 2017-ben a fesztivál és Orfű életét is új külső helyszínekkel igyekszenek tovább pezsdíteni, melyek leginkább a település központja köré csoportosulnak majd.

  • Lesz színházi helyszín, melynek programját a fesztivál a Pécsi Országos Színházi Találkozó, azaz a POSZT stábjával közösen állítja össze.

  • Lesz folk-helyszín, ahol táncházzal, folk koncertekkel várják az érdeklődőket – a programot a Fonó Budai Zeneházzal közösen alakítja ki a fesztivál.

  • Lesz gyerek-kuckó, ahol gyerekprogramokkal, gyerekkoncertekkel, gyerekmegörzővel, valamint számos családbarát programmal is készülnek a szervezők.

A jubileumi fesztivál zárásaként szombat este a nagyszínpadon egy különleges, alternatív zenei gálaműsorra kerül sor. Minden alternatív lesz, a tűzijáték, a jelmezek, a lézershow, de leginkább a slágerek: hiszen a 10 éves Fishing emblematikus dalai, a legfontosabb alternatív slágerek hangzanak majd el a fesztivál kedvenc és meghatározó előadóitól. A végén pedig... nos, a vége maradjon meglepetés tavaszig, ekkor a fesztivál kijön egy rendkívüli videoklippel, amiből már sejteni lehet, hogy mi is lesz a korona a gálán.

A 2017-es Fishing on Orfű fesztiválra bérletek, valamint keddi napijegyek már kaphatók!

További fotók itt

A Kispál és a Borz 30-ról itt

A Lovasi 50-ről itt


Képtár

  • Fishing On Orfű 10 kép 54463
  • Fishing On Orfű 10 kép 54464
 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek