Gigi D'Agustino is fellép a Mi Velencénk fesztiválon!

2017/06/10  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A Mi Velencénk fesztivál harmadik alkalommal kerül megrendezésre a velencei Vizi Vár területén június 23-25 között.

Gigi D'Agustino is fellép a Mi Velencénk fesztiválon!

A Rapülők is itt adja majd első, szabadtéri koncertjét az óriási sikert aratott dupla Aréna koncertjük után és itt láthatják először a februári koncert „fesztiválkiadását” a jól ismert slágerekkel és persze a nyári koncertekre megrendezett show-val. Geszti Péterékkel ezúttal is fellépnek sztárvendégeik, Tóth Vera és Tóth Gabi, valamint Szolnoki Péter is. 

Gigi D’Agostino, a világhírű olasz DJ és lemezproducer az elektronikus zene rajongóinak körében az egyik legnagyobb klasszikusnak számít, nem véletlen, hogy több évtizede töretlen a karrierje. Gigi a Mediterrán progresszív és a Lento violento zenei stílusok megteremtője, aki a különböző produkcióit más és más művészneveken adja ki. Producerként sokszor, és szívesen dolgozik más előadókkal, illetve az általa felfedezett tehetségekkel. Számos ismert szerzeménye mellett leginkább L'Amour Toujours című albumát ismerhetjük és a többi rajta szereplő klubslágert.

A stílus rajongóinak ATB-t sem kell bemutatnunk, hiszen a német DJ, producer és zeneszerző majdnem húsz éve van az európai klubélet élvonalában, az sem véleltlen, hogy Magyarországon is van rajongói klubja. Első szólólemeze 1998-ban került nyilvánosságra ATB néven, a legutóbbi pedig áprilisban jelent meg Next címmel. Nehéz lenne felsorolni a slágereit, de a 9pm, a You’re not alone, az Extasy a legismertebbek között vannak.

 

A három nap alatt ott lesz még Majka & Curtis, Zoltán Erika, Náksi Attila, Bárány Attila, Sterbinszky, Budai, DJ Dominique, sőt még Korda György és Balázs Klári is, valamint számos más fellépő, akikkel garantált a fergeteges, minden nap hajnalig tartó önfeledt bulizás.


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek