Idén a Bagossy Brothers Company énekli a Balaton Dalát

2022/06/09  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Tavaly a Balaton Ünnepén adták át a Balaton Dalának járó díjat Laár Andráséknak a KFT: Balatoni Nyár című slágerért. Idén a Bagossy Brothers Company jegyzi a 2022-es Balaton Dalát.

Idén a Bagossy Brothers Company énekli a Balaton Dalát

"A Balaton a második otthona a zenekarnak! Ide tértünk haza rengeteg koncert után, itt beszélgettünk hajnalig a verandán, itt terveztük a jövőt és itt írtunk meg rengeteg dalt. Nagyon sok élmény és barátság köt a Balatonhoz. Már régen érett bennem a gondolat, hogy ezt egy dal formájában megköszönjük" – mondta Bagossy Norbi a zenekar és a Balaton kapcsolatáról.

Ami meg a mi kapcsolatunkat jelenti a legnagyobb tavunkkal, az a zenés programok tömkelege :)

Száz nap, tizenöt esemény, száznál is több világsztár és ezernyi hazai fellépő – újra lesz:

Balaton Sound és B my Lake,
Paloznaki Jazzpiknik,
Művészetek Völgye,
VeszprémFest,
Veszprémi Utcazene Fesztivál,
Everness Fesztivál,
STRAND Fesztivál,
Plázs,
Kultkikötő és elindul a
ZamJam.

Ördög Nóra és Tilla vezetésével 11 héten át lesz hallható a MOL Nagyon Balaton Podcast, újabb 20 ajánlattal bővül a Best of Balaton portál és idén is megjelenik a Balaton Magazin a DRIVE Magazin különszámaként, a Best of Summer kiadvány pedig a nyár legfontosabb eseményeinek műsorfüzeteként jut el a közönséghez. És nem mellesleg ez a régió viselheti 2023-ban az Európa Kulturális Fővárosa címet, amelynek apropóján már idén számtalan kihagyhatatlan rendezvénnyel vár Veszprém és a Balaton régió.

A fesztiválokról eddig is és ezután is folyamatosan beszámolunk!

 

 

Balaton, nyár, Bagossy Brothers Company, Nagyon Balaton

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek