Ismét fellép Magyarországon az Alphaville!

2017/08/11  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI

A Harley fesztivál után a Győri Bornapokon lesznek láthatók-hallhatók, mivel ők adják a zárókoncertet a Városház téren.

Ismét fellép Magyarországon az Alphaville!

Előtte azonban  folyni fog a bor, mert ötvennyolc pincészet kínálja borait a tizedik alkalommal megrendezett Győri Bornapokon.

A program 24-én borkóstolóval és a borlovagrendek felvonulásával kezdődik. Aznap este a magyar dzsesszzenészekből álló, balkáni zenét játszó Guca Partyzans, a keringőket, sanzonokat, polkákat és örökzöldeket játszó Molnár György Trió, valamint a magyar és a balkáni népzenét a klezmerrel ötvöző Cabarnet Medrano lép fel.

Másnap megválasztják az esemény és a város borát is. A koncertek sorát a Jazz Steps Band indítja, utánuk a Swing á la Django ad koncertet a harmincas és negyvenes évek hangulatát megidézve. A nap utolsó fellépője a Dániel Balázs Boogie Woogie Trió lesz, amely ezúttal Pribojszki Mátyással és Szász Ferenccel zenél együtt.

Szombaton a Rába Fúfószenekar és a Pázmádfalui Mazsorettcsoport részvételével a Baross úton át a Széchenyi térre vonulnak a borlovagrendek.

A nyárzáró koncert este kilenc órakor kezdődik a Városház téren. Rossz idő esetén az Alphaville vasárnap este kilenc órakor lép fel, szintén a Városház téren. A koncert után tűzijáték lesz.

A zárónapon a Canarro-Manouche Swing, a Vivat Bacchus és az Esti Egyenleg is fellép.


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek