Keddtől az ördög sem alszik!

2018/07/26  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Abban a világban, amiben élünk, és amiben oly sokfélét látunk és tapasztalunk, sok rosszat is, kimondjuk: az Ördögkatlan fiatal, szép és szabad. A tizenegyedik is az lesz.

Keddtől az ördög sem alszik!

Az idei fesztiválon 634 programmal várják a látogatókat, ebből 134 lesz a koncertek száma.

KIEMELT PROGRAMOK

Haydn: Teremtés (aug. 3.)
Megbékélés Kápolna

Hungarian Studio Orchestra, a Nemzeti Énekkar tagjaiból álló Katlankórus, Kolonits Klára, Brickner Szabolcs, Erdős Attila
vezényel: Dinyés Dániel

Általában németül hangzik el, nos, ezen az augusztusi éjszakán nem így lesz: a kórus magyarul énekel arról a bizonyos hét napról…

Csík Zenekar
Vendég: Presser Gábor
Augusztus 1-én Villánykövesden zenélnek majd. Hogy Csík, az szinte magától értetődő, hogy Presser Gábor? Évek óta hívják-szervezik – az idén ott lesz.

Both Miklós Ukrán Udvara (Rácz-ház)
Négy nap alatt egy ukrán falusi évet lehet bejárni, érintve mind a négy évszak emblematikus szokásait. Minden nap egy évszakot jelenít meg mind énekekben, táncban, szokásokban, nyilvános beszélgetésekben, gasztronómiában.

 Koncertek

Boban Marcovic Orchestra & Tóth Gabi, PASO, 30Y, Óriás, Kiscsillag, Ivyz, Quimby, Sorbonne Sexual, Szabó Attila 50!, Snétberger Ferenc és tanítványai, Várkonyi csibészek, Grund – Vígszínházi Fiúzenekar, Frenk, Kill the Dandies and Psycho Mutants, Snétberger Trió, Balogh Kálmán – Lukács Miklós, Hrutka Róbert &Nagy Dániel Viktor, Singas Project, Slam Poetry, Like a Rolling Stone, Budapest Bár, Wombo, Anima Sound System, Tompos Kátya, Csík Zenekar & Presser Gábor, Bohemian Betyars & Parno Graszt, Esszencia, Kerekes Band, Lajkó Félix – Volosi – Alexander Balanescu és mások.

Háy János megírta, Beck Zoli megzenésítette, színészek, zenészek elmondják
(Bérczes László, Kiss Mónika, Kiss Tibi, Kovács Patrícia, Mucsi Zoltán - Kapa, Scherer Péter - Pepe, Szabó Attila, Szikszai Rémusz, Színész Bob, Tompos Kátya, ifj Vidnyánszky Attila)

 

Ördögkatlan fesztivál, fesztivál, Presser Gábor, Csík zenekar, Both Miklós

 

 

Szólj hozzá!


Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a...

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Bosnyák és magyar őrület egy dalban: Dubioza Kolektiv plusz Bohemian Betyars

Az őrületes – vagy még inkább őrült – koncertjeiről ismert Bohemian Betyars 15 éves történetében először a világ minden tájáról beenged közreműködőket saját zenei univerzumába. Ennek igazi ékköve a most megjelent Rush című dal, amelyet a Dubioza Kolektiv nem kevésbé fékezhetetlen csapatával közösen jegyeznek.

Hamarosan megjelenik Révész Sándor könyve!

A Generál és a Piramis legendás zenésze vaskos könyvet írt izgalmakkal teli életéről. Azt hiszem, sokunk nevében mondhatom, hogy vártuk ezt a kiadványt, hiszen Révész Sándor a zenekarok mellett szólóban is kiváló dalokat alkotott, ezen kívül pedig – Szepes Mária révén – a spiritualitás is az élete részévé vált.
Új koncertek