Kész a SZIN programbontása

2020/07/08  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Végre megérkezett a SZIN teljes programkínálata is, így most már tényleg eljött az ideje a 2020-as rövidre sikeredő szezon megtervezésének, ami komoly kihívások elé állítja a fesztiválra látogató közeget.

Fotó: SZIN /FB

A SZIN az egyetlen olyan fesztivál idén, ahol szerencsére nem kellett átvariálni sem az időpontot, sem a fellépők névsorát, ugyanis az összes bejelentett főszereplő boldogan vállalta, hogy Szegedre utazik a mi kedvünkért. Így biztosan ott lesz a szomszédból érkező rendkívül szórakoztató Russkaja zenekar és a már hazajárónak számító DUB FX, de a távolság se tántorította el a John Newman-Rudimental-Jason Derulo hármast, hogy elszórakoztassanak minket augusztus végén.

Természetesen hazai nagyágyúink is tiszteletüket teszik majd a fesztiválon, így a teljesség igénye nélkül íme néhány név a felhozatalból: 30Y, Follow The Flow, Halott Pénz, Bagossy Brothers Company, Fish!, Wellhello, Magna Cum Laude, Majka, Curtis, Margaret Island, és még sokan mások...

A napi bontás már elérhető ide kattintva: SZIN 2020

Két zenekar azonban biztos nem lesz ott... :(

 

Fotó: AWS/FB
SZIN, Szegedi Ifjúsági Napok, fesztivál, 2020, koncert, John Newman, DUB FX, Russkaja, Rudimental, Jason Derulo, 30Y, Follow The Flow, Halott Pénz, Bagossy Brothers Company, Fish!, Necc Party, Wellhello, Magna Cum Laude, Majka, Curtis, Margaret Island

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek