Kicsekkolt a CSOCSEK: elmarad a fesztivál Szentendrén

2018/07/18  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Szentendre legújabb és legnagyobb szabadtéri fesztiválja különleges világzenei koncertekkel, balkáni ételekkel és nyári, vízparti hangulattal várt volna minket, és mi nagyon készültünk.

Kicsekkolt a CSOCSEK: elmarad a fesztivál Szentendrén

Lett volna Söndörgő, Amsterdam Klezmer Band, Shantel, Ekrem Mamutovic, Ferenczi György és a Rackajam, PomPom Party, workshopok, evés-ivás, strandolás... – mi kell több? – egészen máig, amíg el nem olvastuk a szervezők posztját:

"A Csocsek fesztivál az előkészítő munka ellenére, előre nem látható okok miatt idén elmarad. Nagyon sajnáljuk, hogy a balkán buli nem ezen a nyáron debütál, a megvásárolt jegyek árát természetesen visszatérítjük és minden erőnkkel azon leszünk, hogy a jövőben egy még nagyobb mulatsággal kárpótoljunk benneteket.

A szervezők"

Kár :(

 

Csocsek Fesztivál, Szentendre, elmarad, balkán zene

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek