Kizárólag hazai előadók lépnek fel az idei Fekete Zajon

2020/06/01  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Zene füleinknek, hogy idén is lesz Fekete Zaj – változatlan időpontban, augusztus 19-22 között. A Mátrában elég nagy a té,r és az extra összetartó Zajos közönségnek sem fog különösebb erőfeszítést jelenteni a távolságtartás.

 Kizárólag hazai előadók lépnek fel az idei Fekete Zajon

"Valahol ott hagytuk félbe a beszélgetést, hogy márciusban jönnek az újabb nevek. Aztán a nevek helyett más érkezett, mi pedig csendben figyeltünk, nem volt jobb megoldásunk. Olyan sűrűn változott minden, hogy bármilyen, ennél korábbi döntés elhamarkodott lett volna..." – írják a szervezők FB bejegyzésükben.

Az európai fesztiválszezon túlnyomó része darabjaira hullott, a legtöbb nemzetközi előadó nem turnézik, így a már lekötött nemzetközi előadókkal egyeztetve úgy döntöttek, hogy őket 2021-ben próbálják meg elhozni, így az idei Fekete Zaj Fesztiválon kizárólag hazai előadók lépnek fel.

Most jön 2020 tavaszának legrizikósabb lérdése: MI LESZ A MÁR MEGVÁLTOTT JEGYEKKEL? Nos, ha a fenti változás miatt így a buli már nem olyan vonzó számodra, akkor jegyedről/szállásodról ezen az oldalon nyilatkozhatsz. Ha nem tudsz jönni, de a jegyed árával támogatnád a fesztivált, szintén itt tudod jelezni. Ez a rendszer egészen július 19-ig lesz elérhető.

Még két dologra készül a fesztivál, az egyik kiemelkedik a sorból, mert eleddig ez senkinek sem jutott eszébe, vagyis inkább ő: az a reménybeli fesztivállátogató, aki elmenne ugyan feketezajongani, de az ismert okokból eléggé kétségbeejtő az anyagi helyzete, vagy ha ennyire nem is nagy a gáz, de egy fesztivált azért nem engedhet meg magának... Ezért félretettek néhány bérletet, amit szociális rászorultság alapján szeretnének kiosztani, illetve a bérletek mellé egy-egy ebéddel is hozzájárulnak majd az érintettek fesztiválozásához. Erről a pályázatról hamarosan bővebb infóval jönnek.

Hamarosan indul a közösségi támogatói akciójuk is, mert mindezek mellett azt is bevallják, hogy a fesztivál 2018-as újraindítása és a 2019-es év komoly veszteséget hozott.

Ha nem vagy érintett ebben a két dologban, még akkor is van arra lehetőséged arra, hogy boldogabbá tedd a szervezőket – plusz magadat és a zenészeket –, ehhez nem kell mást tenned, mint bepakolni a haverjaidat, és elindulni a Mátrába, a sástói kempingbe. Vegyetek példát az egyik kommentelőről, aki ennyit írt a poszt alá:

"Pozsony gyün :)"

 

Fekete Zaj, fesztivál, magyar előadók, jegyvisszaváltás

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek