Na milyen fesztivál lesz Gödön???

2019/07/22  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Már lassan megszokhattuk, hogy mindennek, sőt: mindennek IS van fesztiválja Magyarországon, de a kakaós csiga eddig nem bukkant fel tematizáló tényezőként :)

Na milyen fesztivál lesz Gödön???

Ennek az áldatlan állapotnak ezennel vége: 2019. szeptember 7-én, szombaton a gödi Feneketlen-tónál mindeki ádozhat a kakaós csiga oltárán!

Hogy miért pont Göd? Erre is van magyarázat: a kakaós csiga eredeti nevén csokoládés tekerge, igazi hungarikum, már betöltötte a 111. évét. Először Pösch Mór gödi cukrászmester készítette 33. születésnapja alkalmából barátainak. A cukrászdájába is került belőle, a vásárlók körében pedig osztatlan sikert aratott 1908. január 10-én.

A programok között szerepel többek között Gólyalábas utcaszínház, Magyar Népmese Színház, csillámtetkó, ördögbotosok, továbbá a Csiga Duó Gyermekzenekar, a Weinkillers  és a Live Party Band zenekar koncertje.

Ha pedig valaki elkészítené az eredeti finomságot, nem a gyorspékség-változatát, itt a recept, és a részletes programbontás is ezen a honlapon érhető el :)

Kakaós Csiga fesztivál, Göd

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek