Nem kímélik Pataky Attila fiát a Sitkei Rockfesztivál oldalán

2017/08/21  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI, Facebook

Ismét a kápolna megmentéséért dübörög augusztus 26-án, szombaton a Vas megyei Sitkén a rockfesztivál. Idén a Bagatell, a Red Rockets, a Pair o' Dice, a Moby Dick, az Ossian, a Lord, az Edda, valamint a Kalapács lép színpadra.

Sitke 2016/ YouTutbe

Immáron 30 éve mentik a Sitkei kápolnát. Noha ránézésre egész jól néz ki, az épület lábazata továbbra is vizesedik, ezért komolyabb összeget kell szánni a felújítás folytatására.  A rockfesztivál ötlete Balázs Fecó, a Korál együttes frontemberének nevéhez fűződik, 1986-ban ő hirdetett jótékony célú fellépést a kápolna megmentése érdekében.

A kápolna (FB)

A Korál és Balázs Fecó FB oldalán semmi nyoma ennek az eseménynek, eleddig egyik sem tartotta említésre méltónak az eseményt, amely a nevükhöz fűződik, de lehet, hogy még ünnepelnek.

Pörög viszont az élet a fesztivál hivatalos profilján. Az Edda-koncerttel kapcsolatban például a kommentelők azon reményüknek adtak hangot, hogy talán idén Pataky Attila nem hozza magával a fiát...

"Jó lenne, ha nem a fia énekelne...a tehetség nem genetikailag öröklődik."

"Pataki fia mint Fásy Zsülike... tavaly is félelmetes volt"

"Attila fia meg nem rockernek született a tehetséget nem örökölte"

"Sajnos már közösen turnéznak ... eddig akárhol voltam Eddán a kis ugribugri mindig ott volt.. megölve ezzel az EDDA koncertet!!!!!!!!!!!!!!!!"

 

Sitkei Rockfesztivál, Korál, Balázs Fecó, Edda, Pataky Attila fia, Pataky Attila

 

 

Szólj hozzá!


 Tánc a Déri Miksa utcában

Tánc a Déri Miksa utcában

Improvizációs kortárstánc-előadással és közös szvingtanulással ünnepelik a tánc világnapját április 29-én, délután fél 5-től a Déri...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).
Új koncertek