Pálinka, szerelmem... – fesztivál Gyulán

2021/09/14  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI

Miután a szekszárdi borvidéken idén is elmarad a szüreti fesztivál és a híres csabai kolbászfesztivált idén a legendás kolbásztöltő verseny nélkül rendezik meg, kicsit félve kezdtük olvasni a pálinkafesztiválról szóló közleményt...

Pálinka, szerelmem... – fesztivál Gyulán

De mindenki lenyugodhat: lesz pálinka! Idén szeptember 16. és 18. között 21. alkalommal rendezik meg a Gyulai Pálinkafesztivált, bár esténként a koncerteké lesz a főszerep. Fellép többek között a 30 éves Irigy Hónaljmirigy, a 25 éves jubileumot ünneplő TNT, Majka&Curtis, a Halott Pénz és a Neoton Família sztárjai.

Aki kíváncsi a Nemzeti Összetartozás Pálinkájára, annak tehát Gyuláig kell mennie: tavaly szőlőpálinkákat öntöttek össze nyílt hordóban, ám a fesztivál akkor a koronavírus-járvány miatt elmaradt, így idén kerül sor az összetartozásos pálinka megszentelésére: az eseményen Nyerges Attila, az Ismerős Arcok énekese elénekli a Nélküled című dalt.

A fesztiválról részletesen a www.gyulaipalinkafesztival.hu oldalon lehet olvasni.
    
    

 

Gyulai Pálinkafesztivál

 

 

Szólj hozzá!


Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Azok számára, akiknek nem volt lehetősége a helyszínen tombolni vagy azoknak, akik szeretnék felidézni a koncert legjobb pillanatait: megérkezett az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Te hogyan hallgatsz zenét? Most elmondhatod!

Nemzetközi kutatás indított az EEnalrge Europe elnevezésű nemzetközi, kis klubokat támogató projekt a zenehallgatási szokásokról.

Ők az MTV EMA gála magyar jelöltjei

A tavalyi virtuális közvetítés után idén ismét élő show-ként lesz látható világszerte az MTV EMA díjátadója. Ráadásul Budapestről! A november 14-én a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő globális eseményen várhatóan világsztárok lépnek majd fel.
Új koncertek