Strand 2020: a SUM 41, Ellie Goulding és a Milky Chance kilogolt, de van másik!

2020/06/24  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Eddig reménykedtünk benne, hogy a Strand Fesztivál lesz az üdítő kivétel, ahol minden beharangozott külföldi sztárvendég rendben megérkezik, de sajnos a járvány miatt rengeteg előadó döntött a turnéja halasztása mellett. Így szegényebb lett a rendezvény 4 húzónévvel, de érkeznek új vendégek is.

Strand 2020

Sajnos a legnagyobb nevek, mint a SUM 41, Ellie Goulding és a Milky Chance is 2021-re tolta turnéját, ami viszont jó hír, hogy már most sikerült leegyeztetni velük, hogy egy év múlva is szívesen látott vendégek lesznek Zamárdiban. A negyedik kieső DJ Fresh, aki idén már sehol nem óhajt fellépni.

A Strand további nemzetközi fellépői, Parov Stelar, Timmy Trumpet, Martin Solveig, illetve Wilkinson is megerősítette, hogy érkeznek a Balaton parti buliba, illetve mától néhány új névvel is gazdagodott a fellépőlista: a Lost Frequencies headlinerként érkezik Zamárdiba, de fellép az Alle Farben, Sikdope, Funtcase, Chime, Franky Nuts és Oliverse, valamint további 150 produkció is leigazolt az augusztusi eseményre. A részletes program mostantól a Strand honlapján olvasható, illetve újabb programok a következő napokban-hetekben még várhatóak.

Bár hagyományosan egy fesztiválon a műsorváltozás nem jár azzal, hogy a közönség visszaválthassa vagy egy évvel későbbire cserélhesse a jegyét, a Strand szervezői szerint az idei évben érthető, ha valaki így szeretne dönteni, ezért június 25-től július 9-ig, 10 napon át lehetőséget biztosítanak arra, hogy bárki a 2021-es fesztiválra  cserélje a jegyét, vagy akár visszaváltsa azt. Az ezzel kapcsolatos részleteket a honlapon közlik.

A szervezők hetente többször jelentenek be újabb és újabb programokat és fellépőket, azon dolgoznak, hogy augusztus 18-án elinduljon a nyolcadik Strand Fesztivál, amely iránt minden eddiginél nagyobb az érdeklődés. Ennek ellenére fontosnak tartják hangsúlyozni, hogy a fesztivál elmaradása esetén a jegyeket természetesen visszaváltják, ahogyan minden más hazai fesztivál szervezője.

Strand, fesztivál, Zamárdi, koncert, Balaton, Ellie Goulding, Sum41, Dj Fresh, Wilkinson, Parov Stelar, Timmy Trumpet, Martin Solveig, Milky Chance, Fish!, Necc Party, Lost Frequencies, Alle Farben, Sikdope, Funtcase, Chime, Franky Nuts, Oliverse

 

 

Szólj hozzá!


Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek