Tankcsapda itt, Tankcsapda ott, Tankcsapda mindenhol!

2017/04/15  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Június 10-én támad a debreceni Rockmafia az Open Road Festen. Sidi mindent elmond.

Tankcsapda itt, Tankcsapda ott, Tankcsapda mindenhol!

Az Open Road Festen minden egyben van ahhoz, hogy megéld a szabadságot, a rocksztár-életérzést: jó társaság, egyforma érdeklődésű emberek, motorcsodák, rock” – mondta Sidi. „Teljesen újfajta show-t, új koncepciót találtunk ki az Open Road Festre”– tette hozzá.

„Nem akarom túlromantikázni a dolgot, de itt 0-24-ben megy a buli, nem csak éjszaka a színpadon, hanem nappal is történnek dolgok. Már csak a vasak és az arcok miatt is imádok napközben az Festen sétálgatni”- tette hozzá a Tankcsapda gitárosa. A fesztivál megkoronázásaképp a Tankok eddig soha nem látott újítással robbannak be a színpadra, és persze a régi idők emlékére is zenélnek egyet.

Hiszen a ’90-es évek elején, aki élt és mozgott, és rocker vér csörgedezett az ereiben, fejből tudta a Tankcsapda összes dalát, sőt még az is akaratlan lábdobogásba kezdett, aki popslágereken szocializálódott. Három évtizeddel később még mindig a rock a legjobb méreg, olyannyira, hogy a Tankcsapda lett Magyarországon maga a rockzene megtestesítője, és olyan kultuszt teremtett, ami generációkon átívelve a mai napig durva rock- függőséget okoz.

„A TCS sikerének az egyik titka, hogy mindig visszamegyünk a gyökereinkhez. Tudjuk, hogy honnan indultunk, és megéljük, amit elérünk. A gyerekkori álmokból inspirálódunk, amikor még azon gondolkoztunk, milyen jó lenne a Dunántúlon játszani, aztán külföldön, és egyszer egy olyan helyen ahova repülővel kell menni” – mesélte nevetve Sidi a banda gitárosa

„Emlékszem, kissrác koromban volt egy piros MZ-m, úgy motoroztunk, hogy azt képzeltük, hogy egy Harley.” Sidi maga is hatalmas Tankcsapda rajongó volt, aztán egy nap a bandában találta magát, később egy H-D Heritage Softail nyergében, „igazi Hollywoodi story - közhely ide vagy oda, piszok mázlista fickó vagyok.”

Közel harminc év rockkal átitatott mámoros év után a Rock & Roll rugója még mindig az, ami a kezdetekkor: a zene imádata, a rocksztársággal járó életérzés, és az alázat. „a koncert előtti másodpercekben, az intro alatt szeretek kinézni a felspannolt tömegre és egy pillanatra visszamenni azokba az időkbe, amikor a suli zenekarral három ember előtt játszottunk, most pedig ezrek előtt. Meg akarom élni a siker minden pillanatát” –mondja.

A siker pedig ’89 óta a Tankcsapda védjegyévé vált, hogy az igazi rock sztár imázs, amit a vadság és a szabadság feelingje leng körül. „A TCS tagjának lenni 0-24-es dolog. A banda szent és sérthetetlen, ez az első, ekörül forog mindenki agya, egyszerűen megéljük a rock and rollt”- avat be a TAnkok titkába Sidi.

Nem szokványbuli lesz!

Nagykövet lett Sidi

A Tankok tűz alá veszik az Arénát


 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek