Van mááásik: pótdátumot jelentett be a Bondorodó fesztivál

2021/03/05  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Ha júniusban nem jöhet össze a Bondoró közönsége, a megváltott jegyek szeptember 3-5. között lesznek érvényesek a harmadik utcaszínházi fesztiválra.

Fotó: Kelemen Gergő Photography

Az utcaszínház műfaját népszerűsítő fesztivál ebben az évben három napon át több mint száz programot vonultat fel, s nyolc helyszínen szórakoztatja a nagyérdeműt.

A színházi események mellett számos zenei program is színesíti a palettát.

A Torkolat – Sörkertben lép fel a Mörk zenekarból ismert Mark & Jason, valamint a Gypo Circus zenekar is, és Ian O'Sullivan (Mongooz And The Magnet) saját triója, a The o'Sullivan Three. Itt lesz látható Sallai László és Szabó Benedek néha aktív, néha inaktív, mindenesetre idén nyáron visszatérő közös projektje, amiben a két dalszerző kedvenc számain keresztül megpróbálja egy kellemesebb jövő reményét önteni a közönség lelkébe. Emellett érkezik Egyedi Péter gitáros-énekes szólóprojektje, az Mmamt, Songoro Fatime és Takács Dániel duó formációja, a YUO és a Broken Essentials is.

Bordűr – Bor-és Művészeti Páholyben ez alkalommal olyan előadók lépnek fel, mint például a Swing à la Django,vagy a David Spischak Quartet, de Kárász Eszter sanzonestjét és a Bin-Jip koncertjét is itt hallgathatjuk az estébe nyúlóan, Lantos Zoltán hegedűművésszel kiegészülve. A Bordűrben a délelőttöket a Hermann Ottó Intézet szervezésében megvalósuló szakmai beszélgetések, valamint olyan gyermekprogramok töltik meg élettel, mint például a Modern Art Orchestra ifjúsági programja, melynek célja, hogy a fiatalokat és gyerekeket megismertesse a jazz muzsika alapjaival. A Bordűrben kapott helyet az Opera Guitta (IT) előadása, akik szenvedélyes és örömteli tisztelgést adnak elő a legnagyobb operaáriák előtt Donizetti-től Mozart-ig, Rossini-tól Verdiig, a melodráma és a bohócműsorok mezsgyéjén mozogva. A helyszín programjainak sorát Tompos Kátya és Hrutka Róbert közös koncertje zárja.

A fesztivál eredeti időpontja: 2021. június 11-13. a programról részletesen itt van infó.

Bondorodó Fesztivál, 2021., Kapolcs

 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek