J-LO-nak sem jöhet be minden, de köszi, jól van

2020/02/03  ·   Filmajánló   ·  koncert.hu

Noha a Super Bowl-béli, Shakirával közös performanszán megőrült a világ (FB-oldalunkon a videó), úgy hírlik, mostanában kissé lehangolta mindaz, ami a filmje körül történik.

J-LO-nak sem jöhet be minden, de köszi, jól van

Arról már hírt adtunk, hogy nagy várakozás előzte meg a A Wall Street pillangói (Hustlers) című filmjét, amely olyan táncosnőkről szól, akik egyfajta női Robin Hood-ként gondoskodnak a kőgazdag bankárokhoz kerülő pénzek "újraelosztásáról". J-Lo alakítását már a film debütálása előtt Oscar-gyanúsként emlegették.

Hát ez nem jött be, fel sem került a jelöltek listájára.

"A sztárt azért is érinti különösen rosszul a dolog, mert évek óta azért küzd, hogy ne pusztán énekesnőként, hanem színésznőként is elismerjék. Úgy érzi, ez egyszerűen nem jön össze neki, és már azt is fontolgatja, hogy elköltözik Amerikából" – írja az Ok magazinra hivatkozva a Lokál.

Azért nem eszik olyan forrón a kását – az OK magazin is túlozhat, mert azon kívül, hogy a film a karrierjének legjobb nyitóhétvégéjét produkálta, ott lehetett a Super Bowlon és a MET-gálán, s még el is jegyezték ebben az évben (Alex Rodriguez J. Lo sorban hatodik vőlegénye).

Kis (?) bosszúság még, hogy az a Samantha Barbash, akiről Ramona karakterét mintázták a Hustlersben – állítólag az ő beleegyezése nélkül –, pert indított J-Lo produkciós cége ellen, és 40 millió dollárt követel – egyelőre nincs hír, hogy hol tart az eljárás, ha tippelhetünk, meg fognak egyezni...

Az Oscarból való kipenderítést egyébként az IGN Hungary szerint azzal magyarázták, hogy Jennifer Lopezre inkább jelenségként tekintenek, és nem színészként...

Szerintünk ez sem kevés, és ha a sztár csalódottságában sutba dobja a filmes karrierjét, még mindig van mit előszednie a kamrából...

 

 

J-LO, Jennifer Lopez, film, Oscar-díj

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek