Nem tetszik egy örökösnőnek a Lady Gaga főszereplésével készülő Gucci-film

2021/03/29  ·   Filmajánló   ·  koncert.hu

Ahogy arról mi is beszámoltunk, parádés filmfőszerepet kapott Lady Gaga: Ridley Scott Gucci-filmjében ő alakítja a finoman szólva ellentmondásos karakterű Patrizia Reggianit.

Megtámadták Lady Gaga készülő filmjét

A film, amelyet már forgatnak Olaszországban, tiltakozást váltott ki a Gucci-család köreiben – írja az Euronews.

Ridley Scott mozija Sara Gay Forden The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed című könyvén alapul. Patricia Gucci azt sérelmezi, hogy a film cselekménye egy olyan szerző könyvén alapul, aki sosem találkozott személyesen az apjával, Aldo Guccival (ő az cégalapító Guccio Gucci három fia közül az egyik, a meggyilkolt Gucci-örökös nagybátyja) .

A felháborodása célkeresztjébe került egy színész is: nehezményezte, hogy az Aldo Guccit alakító Al Pacino "elsősorban Olaszországot külföldön rossz színben feltüntető gengszterszerepeiről híres". Ráadásul a színész szerinte "alacsony és túlsúlyos", míg apja "magas és karcsú volt, az elegancia megtestesítője".

"2021 januárjában az olasz Novella 2000 magazinnak adott interjúja során Patrizia Reggiani nyilvánosan is elfogadta, hogy Gaga őt alakítsa a filmvásznon, valamint megjegyezte, hogy 'rendkívül' kedveli az énekes-színésznőt és egy 'zseninek' nevezte. Márciusban azonban Reggiani interjút adott az Agenzia Nazionale Stampa Associatának (ANSA), ahol kijelentette, hogy 'bosszantja', hogy Gaga nem kereste fel őt, és azt állította, hogy 'ez nem pénzbeli kérdés. Egy centet sem fogok kapni a filmből. Ez csupán tisztelet kérdése' – nyilatkozta. Később megerősítették, hogy a producerek nem akarták, hogy Gaga találkozzon vele és 'nem akarják támogatni a szörnyű bűncselekményt', amit Reggiani elkövetett mondván, hogy Gaga sok könyvet olvasott el az életéről és számos felvételt és dokumentumfilmet nézett meg róla". (wiki)

A többi szereplőt nem érte kritika: Paolo Guccit (Aldo fia) Jared Leto alakítja, Rodolfo Guccit (Maurizio apját) pedig Jeremy Irons. A meggyilkolt Maurizio szerepét Adam Driver kapta. Számos cikket átnézve sem jutottunk előrébb a kérdésben, hogy a beharangozó arások főcímeiben többször kiemelt Robert de Niro milyen szerepet kapott a filmben, erről a Wikipédia sem tud semmit és a plakáton sem szerpel a neve.

A film trailere már elérhető, nem hinnénk, hogy lecserélnék bármelyik szereplőt is – Lady Gaga alakítására pedig nagyon kíváncsiak vagyunk, mert a szerep óriási lehetőségeket rejt a számára.

 

 

 

Lady Gaga, Gucci, film, Ridley Scott

 

 

Szólj hozzá!


Pünkösdi Fesztivállal nyit idén a Zsámbéki Nyári Színház

Pünkösdi Fesztivállal nyit idén a Zsámbéki Nyári...

A pünkösdi háromnapos esemény csendes sétával indul, amelyet egy nyárindító háromnapos fesztivál követ a legismertebb alternatív zenekarok...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat nagyon vártuk. Az ok jól ismert.... nem is írjuk le. Azt olvastuk a közösségi felületükön, hogy a március-áprilisban törölt bulik pótlásának legkorábbi dátuma május 25., de majd még...

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Ingyenes Color Emlékest lesz ma Debrecenben

A Debreceni Egyetem híradása szerint az együttes slágerei ma este a 9. Debreceni Reumatológiai Oktatási Program kongresszusához kapcsolódó emlékesten csendülnek fel. A Debreceni Egyetemhez kötődő, korábban DOTE (és Bokor) néven működő együttes több oszlopos tagja is színpadra lép kedden a Kölcsey Központban.

Lovasival zár a MAI DAL, igyekezz!

Május 17-én zár a Mai Dal szervezésében létrejött mesterkurzus-sorozat, amely azt vállalta, hogy hat alkalommal hat különböző releváns dalszerző ad betekintést a saját alkotói metódusába. Az utolsó etén a tíz szerencsés Lovasi Andrástól tanulhat.
Új koncertek
Ecce Gratum IV./2.
Cherry koncert
Cherry koncert
Budapest 
Kovács Kati...
Kovács Kati...
Veszprém 
Koncz Zsuzsa koncert
Koncz Zsuzsa koncert
Székesfehérvár 
Trio Sideris
Trio Sideris
Budapest 
ORGONAKONCERT
ORGONAKONCERT
Kaposvár