Mamma Mia!

Adománygyűjtő gálát szervez a Fábián Juli Emlékalapítvány a zeneiparban dolgozók megsegítésére

2021/12/13  ·   Jószolgálat   ·  koncert.hu

A “MagNet Fény Ünnepe” című adománygyűjtő gála december 18-án szombaton lesz a Magnet Házban.

Adománygyűjtő gálát szervez a Fábián Juli Alapítvány a zeneiparban dolgozók megsegítésére

Az alábbiakban az alapítvány közleményét idézzük:

2021 ismét nem volt könnyű esztendő számunkra, a zeneiparban dolgozók-alkotók számára. A Fábián Juli Emlékalapítvánnyal a következő hetekben pályázatot írunk ki mindazon zenészek-kollégák számára, akik egészségügyi vagy szociális helyzetük, egészség-károsodásuk, vagy a korral kapcsolatos problémáik vagy a számukra nem vállalható kockázat miatt miatt tartósan vagy ideiglenesen, a Covid-19 járvány következtében kialakult helyzetben nem tudják fenntartani magukat és/vagy családjukat.

A támogatásokhoz szükséges pénzalap előteremtéséhez december 18-án szombaton “MagNet Fény Ünnepe” címen adománygyűjtő gálát szervezünk a Magnet Ház patintás épületében - köszönet nekik innen is.

A délutántól estébe nyúló eseményen tucatnyi különleges program – minikoncertek, különleges zenei előadások, workshopok –várják mindazokat, akik támogatni szeretnék a hehéz helyzetben lévő zenészeket alapítványunkon keresztül.

A rendezvény különböző kategóriájú támogatói jegyekkel lesz látogatható, a helyszín limitált befogadóképessége és a járványhelyzet miatt az esemény stream közvetítésen keresztül IS elérhető lesz, szintén minimális támogatásért cserébe.

A gála Facebook eseménye.

Jegyek korlátozott számban kaphatók.

A rendezvény sikerétől függ a következő pályázat keretösszege – már azzal is tudsz segíteni, ha a hírt megosztod. Köszönjük!

Fábián Juli Alapítvány, zeneipar, covid, adománygyűjtó gála

 

 

Szólj hozzá!


Kaliforniában forgatott klippel tér vissza a BBC által is elismert fiatal énekesnő

Kaliforniában forgatott klippel tér vissza a BBC...

A szlovák popsztár, Karin Ann sikeres tavaszi EP-je, és komoly nemzetközi turnéja után új klippel jelentkezik. A fiatal énekesnő, akit BBC egyik...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ismerős Arcok – Stevie 50 születésnapi koncert

Az Ismerős Arcok zenekar emblematikus szerzeményei az elmúlt két évtizedben számtalan helyen csendültek fel a Kárpát-medence legkülönbözőbb pontjain, hirdetve kultúránk sokszínűségét, valamint a nemzetünk összetartozását.

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

Freakin’ Disco: Akartunk írni egy könnyedebb, kedvesebb, lágyabb zenét. Ez nem jött össze...

Készül a Freakin’ Disco TOTEM című harmadik lemeze. A Face Yourself című számot már hallhattuk, most pedig megérkezett a második single Gekko címmel, amit március 25-én az A38 Hajón már élőben is hallhat a közönség.

iLand zenekar: a magyar progresszív rock szcéna üdvöskéje és nagy öregje a Müpában

Ezen a néven és ebben a felállásban az iLand új zenekar, azonban a társaság három ötöde, Takáts Tamás, Pálvögyi Géza és Dorozsmai Péter együtt zenéltek az East együttesben, de az East-től függetlenül is mindhárman oszlopos tagjai a magyar rocktörténetnek. Olyan együttesek neve kötődik hozzájuk mint a Karthago, a Takáts...
Új koncertek
Folklór...
Folklór...
Budapest 
Folklór...
Folklór...
Budapest 
Folklór...
Folklór...
Budapest 
Folklór...
Folklór...
Budapest 
Folklór...
Folklór...
Budapest 
Folklór...
Folklór...
Budapest 
Folklór...
Folklór...
Budapest 
Folklór...
Folklór...
Budapest 
Folklór...
Folklór...
Budapest