Felfüggeszti a koncertezést a Konyha zenekar

2020/09/17  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

Erről a közösségi oldalon értesítették a rajongóikat, döntésüket az elmúlt hetek koronavírus-járvánnyal kapcsolatos fejleményeivel indokolták.

Fotó: Konyha zenekar

Attól tartunk, ők az első fecskék ebben az ismételten – vagy még mindig – szomorú helyzetben...

Azt írják:

"Próbáltunk minden ésszerű előírást betartani, de a vírushelyzet legszörnyűbb tulajdonsága, hogy a bizonytalan lappangási idő miatt bármennyire is vigyázunk, mi magunk is hurcolhatjuk a veszélyt - és ti magatok is veszélyeztethetitek egymást, főleg zárt térben. Ennek fényében úgy döntöttünk, hogy amíg a jelenlegi helyzet fennáll - vagyis amíg vagy nincs oltóanyag, ami megfékezi a vírust vagy olyan biztonsági protokoll, amelyek között a járvány alatt nem jelent kockázatot semelyik félre nézve a koncertezés illetve amíg nem áll vissza a nyár közepére jellemző, elenyésző mennyiségű fertőzés-szám - nem fogunk fellépni. A meglévő koncerteknek igyekszünk hamarosan új (talán már megtartható) időpontot találni.

MIndenkinek fájdalmas ez: nekünk is, a velünk dolgozók csapatnak és a kluboknak is - és tudjuk hogy ti sem örültök - de semennyire sem szeretnénk hogy közvetlenül vagy közvetve veszélyeztessünk bárkit. Dolgozunk türelmesen az új dalokon, ez most egy ilyen év. Folyamatosan követjük a világ eseményeit és ahogy értelme lesz újra koncertezni, felvesszük a szálakat és ülünk vissza a turnébuszba.

Addig is nagyon vigyázzatok magatokra és egymásra! Dani, Márkó, Matyi"

 

Konyha, zenekar, koronavírus, törölt koncertek

 

 

Szólj hozzá!


Another Day - Időutazás az idén 25 éves colorStarral

Another Day - Időutazás az idén 25 éves colorStarral

A colorStar negyedszázados jubileuma kapcsán minden héten felidéz egy évet saját, zenekari történelméből, az időgép pedig 2004-hez ért, az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

Végre egy nemzetközi fesztivál a belvárosban! - A BUSH ismét megtölti élettel Budapest klubjait

A BUSH a tavalyi rendhagyó év után október 21-22-én újra megtölti Budapest klubjait a legizgalmasabb kelet-európai előadókkal. Nappal zeneipari fejtágítás a Fészek Klubba visszatérő szakmai konferencián, ahol a nemzetközi és a hazai zeneipar legjobb szakembereitől lehet tanulni, este pedig a város legújabb klubjaiba és különleges...

Egy ragyogó tehetség a tűzhányók és gleccserek országából – Víkingur Ólafsson a Müpában

Figyelemre méltó eredetisége és egészen kivételes talentuma az utóbbi évek egyik legsikeresebb feltörekvő klasszikus zenészévé avatta az izlandi zongoraművészt, aki lemezről lemezre bizonyítja: nincsen olyan matéria, amelyből ne tudná kihozni a legjobbat. Legutóbb Mozart és kortársai műveiből rögzített egy albumravalót,...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek