Sajnos megvan a vírus első magyar zenész áldozata

2020/05/09  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

52 éves korában, hetekig tartó kórházi küzdelem után elhunyt az Eleven híd rockegyüttes (alapítva: 2013.) basszusgitárosa: Bökönyi László. A hírt és a zenész megbetegedésének történetét volt felesége osztotta meg a közösségi oldalon.

Sajnos megvan a vírus első magyar zenész áldozata

"...most leírom nektek a teljes történetet, de nem azért mert ezzel részvétnyilvánításokat várunk, hanem hogy kézzelfoghatóvá tegyem sokak számára a COVID 19 járvány jelentőségét, ugyanis egyre többet találkozom olyan posztokkal, amiben a tudatlanságra alapozva összeesküvés elméleteket gyártanak és megkérdőjelezik egyáltalán a betegség létezését mindenféle politikai cselszövésre hivatkozva"– fogalmaz a posztban.

S lehet, hogy a táblázatban csak egy számozott sor, de fiának édesapja, szüleinek gyermeke, zenekarának basszerosa – olvassátok másképpen, vagy inkább sehogy, annak a bizonyos táblázatnak a tételeit, mert emberek, családok, tragédiák húzódnak mögötte.

Helyette inkább vigyázzatok magatokra!

Részvétünk László hozzátartozónak, barátainak, zenésztársainak.

 

 

koronavírus, gyász, Bökönyi László, Eleven híd

 

 

Szólj hozzá!


A pillangó újra kibontja szárnyát: 12 év után visszatér a Bijou

A pillangó újra kibontja szárnyát: 12 év után...

12 év után friss számokkal és májusi újraalakuló koncerttel jelentkezik a magyar Bijou zenekar.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.

A Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül a Puskás Arénában

A zenekar idén ünnepli a Halott Pénz-sztori 20 éves jubileumát – 20 éve annak, hogy Marsalkó Dávid megjelentette az első Halott Pénz-dalt. Miközben javában készülnek a stadionos ünneplésre, a stúdióban is aktívak maradtak, érkezett is egy új dal.
Új koncertek