Aranyaélet a kastélyban

2021/01/28  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Siklósi Balázs a Csak egy IGEN című dallal jutott be a A DAL-ba, most klip is készült a versenyműhöz: helyszínéül a turai kastélyt választották, főszereplői pedig az Aranyélet sztárjai, Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs voltak.

Aranyalélet a kastélyban

Magyarország talán legszebb francia reneszánsz stílusú, vidéki úri laka a közelmútban kastélyszállóként és rendezvényhelyszínként született újjá – Botaniq Turai Kastély néven – számolt be az Index 2020 júliusában, hozzátéve, hogy az  egykori Schossberger-kastély az ország egyik legdrágább hoteljének számít. A látogatói jegy amúgy 2500 forintba kerül (és magába foglal egy csésze kávét vagy teát is, amit a séta után a Pálmaházban szolgálnak fel), de feltehetően Siklósi Balázs nem így jutott be az épületbe :)

A szerzeményhez Czoller Bence rendező irányításával forgattak klipet a kastélyban: természetesen a járványügyi, biztonsági szabályok maximális betartásával dolgoztak a patinás épületben. A kisfilm főszereplői népszerű színészek voltak. Ez a projekt hozta össze újra az Aranyélet című, óriási sikerrel futott sorozat két sztárját. 

"Régóta rajongtam Ónodi Eszter játékáért, mindenképpen őt szerettem volna a női főszerepre. Óriási megtiszteltetés volt, amikor elfogadta a felkérést, sőt, felajánlotta, hogy magával hozza az Aranyélet-beli partnerét, Thuróczy Szabolcsot is. Egészen fantasztikus párost alkottak, hihetetlenül gördülékenyen ment velük a munka. Eszter csodálatos színésznő, apró rezdüléseivel, pillantásaival is tökéletesen játszik. Aki ismeri Szabolcsot, az tudja, hogy fergeteges a humora, a stábot is alaposan megnevettette, de amikor át kellett váltani a szerepére - hol egy dühös, pökhendi férjre, hol egy kedves, gyengéd szeretőre, nem ismert tréfát!" – mesélte Balázs.

A videóban megjelenő táncosok, Hajszán Kitti és Túri Lajos Péter kifejezetten ehhez a történethez komponált koreográfiával készültek, a klasszikus balett és a modern tánc elemeit is felhasználva festették meg a történetet.

A Dal 2021 szombaton indul a Duna Televízióban, Siklósi Balázs mellett ezekkel az előadókkal:

Galda Levente (Eredő),
Hajdu Erik (Szürke madár),
Mudfield (Nincsen szerencsém),
Nagy Adri (Hol voltál?),
Name Project (Altass el!),
Sőti Barbi (Érezz idebenn),
Szőke Niki (Új esély),
Tortuga (Törnek az ablakok)
Veréb Tomi (Miénk volt a világ).

A négy válogatóból adásonként öt, összesen húsz dal jut tovább a két elődöntőbe: négy produkció a zsűri pontjai alapján, az ötödik a közönség szavazataival. Az elődöntőkből négy-négy dal kerül be a fináléba, így nyolc dalt hallhatnak újra a televíziónézők a március 13-i döntőben, amelyben kiderül, melyik lesz Magyarország slágere 2021-ben. A döntőben a zsűri által legjobbnak ítélt, legtöbb pontot kapó négy produkcióra szavazhatnak a nézők, a végső győztesről tehát a közönség dönt.

A teljes mezőny itt, a zsűriről ebben a cikkben írtunk, a  A Dal 2021 honlapján pedig mind a negyven dal meghallgatható.

 

A DAL 2021, Siklósi Balázs, turai kastély, Aranyélet, Ónodi Eszter, Thuróczy Szabolcs

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek