Aranyaélet a kastélyban

2021/01/28  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Siklósi Balázs a Csak egy IGEN című dallal jutott be a A DAL-ba, most klip is készült a versenyműhöz: helyszínéül a turai kastélyt választották, főszereplői pedig az Aranyélet sztárjai, Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs voltak.

Aranyalélet a kastélyban

Magyarország talán legszebb francia reneszánsz stílusú, vidéki úri laka a közelmútban kastélyszállóként és rendezvényhelyszínként született újjá – Botaniq Turai Kastély néven – számolt be az Index 2020 júliusában, hozzátéve, hogy az  egykori Schossberger-kastély az ország egyik legdrágább hoteljének számít. A látogatói jegy amúgy 2500 forintba kerül (és magába foglal egy csésze kávét vagy teát is, amit a séta után a Pálmaházban szolgálnak fel), de feltehetően Siklósi Balázs nem így jutott be az épületbe :)

A szerzeményhez Czoller Bence rendező irányításával forgattak klipet a kastélyban: természetesen a járványügyi, biztonsági szabályok maximális betartásával dolgoztak a patinás épületben. A kisfilm főszereplői népszerű színészek voltak. Ez a projekt hozta össze újra az Aranyélet című, óriási sikerrel futott sorozat két sztárját. 

"Régóta rajongtam Ónodi Eszter játékáért, mindenképpen őt szerettem volna a női főszerepre. Óriási megtiszteltetés volt, amikor elfogadta a felkérést, sőt, felajánlotta, hogy magával hozza az Aranyélet-beli partnerét, Thuróczy Szabolcsot is. Egészen fantasztikus párost alkottak, hihetetlenül gördülékenyen ment velük a munka. Eszter csodálatos színésznő, apró rezdüléseivel, pillantásaival is tökéletesen játszik. Aki ismeri Szabolcsot, az tudja, hogy fergeteges a humora, a stábot is alaposan megnevettette, de amikor át kellett váltani a szerepére - hol egy dühös, pökhendi férjre, hol egy kedves, gyengéd szeretőre, nem ismert tréfát!" – mesélte Balázs.

A videóban megjelenő táncosok, Hajszán Kitti és Túri Lajos Péter kifejezetten ehhez a történethez komponált koreográfiával készültek, a klasszikus balett és a modern tánc elemeit is felhasználva festették meg a történetet.

A Dal 2021 szombaton indul a Duna Televízióban, Siklósi Balázs mellett ezekkel az előadókkal:

Galda Levente (Eredő),
Hajdu Erik (Szürke madár),
Mudfield (Nincsen szerencsém),
Nagy Adri (Hol voltál?),
Name Project (Altass el!),
Sőti Barbi (Érezz idebenn),
Szőke Niki (Új esély),
Tortuga (Törnek az ablakok)
Veréb Tomi (Miénk volt a világ).

A négy válogatóból adásonként öt, összesen húsz dal jut tovább a két elődöntőbe: négy produkció a zsűri pontjai alapján, az ötödik a közönség szavazataival. Az elődöntőkből négy-négy dal kerül be a fináléba, így nyolc dalt hallhatnak újra a televíziónézők a március 13-i döntőben, amelyben kiderül, melyik lesz Magyarország slágere 2021-ben. A döntőben a zsűri által legjobbnak ítélt, legtöbb pontot kapó négy produkcióra szavazhatnak a nézők, a végső győztesről tehát a közönség dönt.

A teljes mezőny itt, a zsűriről ebben a cikkben írtunk, a  A Dal 2021 honlapján pedig mind a negyven dal meghallgatható.

 

A DAL 2021, Siklósi Balázs, turai kastély, Aranyélet, Ónodi Eszter, Thuróczy Szabolcs

 

 

Szólj hozzá!


A fesztiválszövetség szerint akár kötelező fesztiválkellék is lehet a maszk idén

A fesztiválszövetség szerint akár kötelező...

A Magyar Fesztiválszövetség elnöke még április 3-án adott interjút az InfoRádiónak. Márta István arról (is) beszélt, hogy folyamatosan...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

És akkor a Petőfi hídon kigyulladt a turnébusz...

Bensőséges és egyben nagyon vidám hangulatú közös interjú Kispál Andrással és Lovasi Andrással a Lemezjátszó Classic sorozatban. A két zenész a Kispál és a Borz kezdeti éveit idézi fel, és mesél az első két lemezük készültéről.

Múlnak a gyermekévek: Kiszel Tünde lánya videóklipben szerepel

Hunyadi Donatella is szerepel abban a videóklipben, ami néhány napja debütált a YouTube-on.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek