Híres kerékpárosnők küzdenek az elemekkel Låpsley új klipjében

2020/02/11  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Az ifjú hölgy (24) az elektronikát megszelídítő dalszerzők új generációjának jelentős szeletét inspirálta; többek között a nemrég a Grammy-gálán is taroló Billie Eilish-t, aki bevallottan a múzsái között tartja számon Låpsleyt (teljes nevén Holly Lapsley Fletcher).

Híres kerékpárosnők Låpsley új klipjében

Új albumának megjelenésére a 2013 óta aktív Låpsley tinédzserből fiatal nővé érett, ez az folyamat pedig tökéletesen érzékelhető a "Through Water" című lemezen is. Az anyag fő producereként és dalszerzőjeként több mint százból válogatta ki azt a 10 dalt, amelyek végül felkerültek a lemezre.

A tavasszal érkező lemez előfutára egy vadonatúj dal, a "Womxn", melynek klipjét Jane Stockdale rendezte, aki a sport világában szerzett magának hírnevet fotográfusként és filmesként. A videót Yorkshire Moors vadregényes vidékén forgatták, és híres kerékpáros nők szerepelnek benne. Egészen pontosan Anneleen Bosma, Jenna Meth és Yewande Adesia, akik a képkockákon a brit tél minden elemével megküzdenek, amit csak eléjük dob a zord táj...

 "20 éves voltam, és nem éppen a legjobb helyen éreztem magam, amikor a 'Womxn'-t írtam. Egy állítólagos jövőbeli helyről szól, ami sokkal pozitívabb. Arról szól, hogy bízunk az idő múlásában; hogy jelenleg nem tudjuk, mit kellene tennünk, de azzal tisztában vagyunk, hogy egy bizonyos ponton meg fogjuk tudni. És íme, itt vagyunk a jövőben, és én ez az erősebb, magabiztosabb womxn vagyok, ezt el is éneklem, ez a jelenem."

Låpsley, új klip, kerékpárosok

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek