Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

2020/10/27  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

A legendás együttes megjelentette legújabb “Shot In The Dark” című dalának hivatalos videóklipjét, amely a 6 év csend után, november 13-án megjelenő “Power Up” című albumuk előfutára.

Az AC/DC vadonatúj videóklippel jelentkezett

A klip megjelenését egy különleges videó is kíséri, melyben az AC/DC tagjai és David Mallet rendező beszélgetnek a csapat korábbi, mostanra ikonikussá vált klipjeiről is. Aki megtalálja, küldje el nekünk!

Az új évtizedre készen, az AC/DC 12 friss dalt rögzített a “Power Up” lemezhez, melyek mindegyike magán hordozza a csapat védjegyszerű hangzását, és egyedi stílusát.

Az album felvételében a legendás csapat ismét Brendan O’Brian producerrel dolgozott együtt, akivel a 2008-as “Black Ice”, és a 2014-es “Rock or Bust” albumokat is rögzítették.

A zene világnapjához illő bejelentés: visszatér az AC/DC

A “Power Up” különböző kiadásokban érkezik az üzletek polcaira, és mindenki megtalálja köztük kedvencét, a legnagyobb rajongóktól kezdve, a bakelitgyűjtőkig. 

A limitált kiadású ‘”Power Up” gyűjtői doboz, egy igazi rajongói ereklye: egy gomb megnyomásával világítani kezd a dobozon a csapat ikonikus logója, miközben a beépített hangszórókból a “Shot In The Dark” dallamai szólnak...

Ezt egészíti ki egy 20 oldalas könyv exkluzív fotókkal, az új album CD verziója, illetve egy USB töltőkábel. A limitált dobozon kívül a lemez elérthető lesz hagyományos CD-n, bakeliten, illetve különleges sárga és piros színű bakelitlemezen, valamint a digitális felületeken is.

 

 

AC/DC, reunion, új album, Power Up, Shot In The Dark

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek