Jó hír a Maluma-rajongóknak

2019/05/21  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

A latin világsztár megjelentette várva várt negyedik, 11:11 című albumát és az "11PM" című dalához készült videoklipjét is bemutatta.

Maluma-rajongók, örüljetek!

Az album, amelyen Madonnával, Ricky Martinnal, Ozunával, Nicky Jammel, Ty Dolla $ignnal, Zion y Lennoxszal, Sechhel, Chenchoval és Farinával közös dalokat is hallhatunk, szinte napra pontosan egy évvel az előző, F.A.M.E. című lemez után érkezett, amely a Billboard Latin Album Chart első helyén debütált és amivel Maluma a Latin Grammy-díjat is kiérdemelte a “Legjobb kortárs vokális pop album” kategóriában.

"11:11 egy közvetlen jelzés a vezetőinktől, angyalainktól és tanítóinktól, hogy teremtsük meg a kapcsolatot, a szinkront és a tudatosságot önmagunkkal, a mindenséggel. Ez egy ébresztő hívás, egy ajtó az elmélkedésre, a megérzéseinkre való hallgatásra és a magunkba nézésre. Az idő arra, hogy megálljunk és érezzük rezgéseink energiájat a világban. Ez egy a lényünkből származó hívás, egy emlékeztető az igazi célunkra a Földön, hívás, hogy bízzunk egymásban" – nyilatkozta Maluma arról, hogy mi inspirálta az album és a turné nevét.

Az elmékedés a 11:11 kapcsán korábban jött Maluma számára, miután egy térdműtét a koncertezés és turnézás felfüggesztésére kényszerítette. Pihenés helyett azonban tervezett és éjjel-nappal dolgozott Edgar Barrera producer, zeneszerző mellett, akivel a F.A.M.E. kapcsán is együttműködtek.

Nemrégiben MALUMA, akinek szerte a világon telt házas koncertjei voltak, bejelentette visszatérését az Egyesült Államokba, Kanadába és Puerto Ricóba a 2019 MALUMA 11:11 WORLD TOUR észak-amerikai részeként, amely szeptember 6-án indul San Diegóban, Kaliforniában, majd több mint 21 további nagyvárosban folytatódik olyan helyszínekkel, mint az AmericanAirlines Aréna Miamiban, a Madison Square Garden New Yorkban és a The Forumban Los Angelesben.

Június 23-án Budapestre érkezik Maluma

A még csak 25 éves Malumát széles körben tekintik a latin zene egyik vezető hangjának és egy jó értelemben vett ifjúsági bálványnak. Juan Luis Londoño néven született Medellinben, Kolumbiában. Művésznevét édesanyja, édesapja és nővére neveinek első két betűjéből alkotta meg.

A “Legjobb kortárs vokális pop album” kategóriában Latin Grammy-díj győztes énekes az egyik legnépszerűbb művész a közösségi médiában 23 millió Facebook, 5,8 millió Twitter és 42 millió Instagram követővel (ő legtöbb követővel rendelkező latin férfi művész az Instagramon). Hivatalos YouTube/VEVO csatornája 9 milliárd megtekintéssel és több mint 20 millió feliratkozóval büszkéledhet, amivel kiérdemelte a YouTube Diamond Play Button Díjat is.

Maluma World Tour elnevezésű koncertsorozatával páratlan sikert ért el. 2017-ben több mint 1 millió jegyet adtak el 105 koncertjére világszerte és ezzel a legjobb koncerteladással rendelkező latin előadóvá vált a világon. 2018-as F.A.M.E. turnéjával rekordokat döntött. Minden fellépése teltházas volt az Egyesült Államokban és Európában egyaránt, Többek között olyan helyszíneken, mint a Madison Square Garden Aréna (New York), az American Airlines Aréna (Miami), valamint a The Forums (Los Angeles), ahol ráadásul két koncertet is adott.

2015-ben megjelentette Pretty Boy Dirty Boy című albumát a Sony Music US Latin kiadónál és a lemez az albumeladási lista élén debütált. Első másfél évében az Amerikai Egyesült Államokban összesen 6 Billboard Latin Airplay Chart elsőséget gyűjtött be dalaival. Legutóbbi F.A.M.E. című albuma szintén #1 volt és 6x-os Platina minősítést ért el a USA-ban, míg Mexikóban 2x-es Platina lett a lemez a megjelenés első hetében. Maluma a legfiatalabb művész aki egyszerre mondhatta magáénak a Billboard Latin Airplay Chart 1. és 2. helyét is ("Sin Contrato" és "Chantaje” című dalaival) és a hatodik előadó aki valaha elérte ezt az eredményt. Malumának ezidáig 12 #1 dala van a Billboard Latin Airplay Chart alapján.

 

Maluma, új album, 11:11, koncert, Aréna

 

 

Szólj hozzá!


Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a...

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Bosnyák és magyar őrület egy dalban: Dubioza Kolektiv plusz Bohemian Betyars

Az őrületes – vagy még inkább őrült – koncertjeiről ismert Bohemian Betyars 15 éves történetében először a világ minden tájáról beenged közreműködőket saját zenei univerzumába. Ennek igazi ékköve a most megjelent Rush című dal, amelyet a Dubioza Kolektiv nem kevésbé fékezhetetlen csapatával közösen jegyeznek.

Hamarosan megjelenik Révész Sándor könyve!

A Generál és a Piramis legendás zenésze vaskos könyvet írt izgalmakkal teli életéről. Azt hiszem, sokunk nevében mondhatom, hogy vártuk ezt a kiadványt, hiszen Révész Sándor a zenekarok mellett szólóban is kiváló dalokat alkotott, ezen kívül pedig – Szepes Mária révén – a spiritualitás is az élete részévé vált.
Új koncertek