Nehéz időket élt át az együttes – ez a mantra segített

2019/07/26  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

A Lóci Játszik frontembere legújabb dalukat egy rádióműsorban költötte egy beérkező SMS-t megzenésítve. A Minden úgy jó, ahogy van című dalhoz most videóklip is készült, hogy mindenkihez eljusson az üzenete.

Nehéz időket élt át az együttes – ez a mantra segített

„Nehéz időket élt át az együttes az utóbbi fél évben, és ha ezt dúdoltam-mondogattam magamban, mindig sikerült megnyugodni” – mondta Csorba Lóci. „Anno elvállaltam egy izgalmas zenei kihívást, egy frissen indult reggeli műsorában minden nap megzenésítem élőben a nap üzenetét, azaz a legjobb, legviccesebb, legmeghökkentőbb SMS-t. Napról napra ez volt a reggeli zenei tornám, és egy üzenetet feldolgozva egyszerűen csak kigurult fél óra alatt ez a dal” – mesél a dal születéséről.

Ha már mantráról van szó, akkor úgy lesz igazi ereje, ha minél többen mondják, és minél több helyen elhangzik. Ezért a dalban szereplő minden hangszert külön helyszínen rögzítettek, és akármerre jártak az országban a bandabusszal, megálltak a helyi Rózsa utcában megcsinálni egy-egy felvételt. „A legnagyobb élmény talán az volt, amikor az áprilisi koncertünkre jegyet váltó közel 1200 ember vált a Lóci játszik kórusává, és szívből énekelték nekünk és a mikrofonoknak a refrént” – emlékszik vissza az énekes.

A videóban végül, de nem utolsó sorban – mivel a mantra nem ismer határokat– minden határon túli, ’ezért kocsmatúrázó’ külföldivel is felmondaták az üzenetet: Minden úgy jó, ahogy van. „Ha Budapestről ezt a tanulságot viszik haza magukkal, én nagyon boldog leszek” – szögezi le Lóci, aki azt is elárulta, hogy idén őszre tervezik a harmadik nagylemezüket Rózsa utca címmel. A Minden úgy jó, ahogy van mellett rajta lesz a már korábban megjelent Én csajom, a Szív-Láb-Dob és a Törőcsik Franciskával közösen készített A plakát című duett is.

Az új Lóci Játszik nóta a zenei streaming oldalakra is felkerül kislemezként – és ha már kislemez, akkor úgy illik, hogy legyen neki B-oldala is, így még egy bónusz számmal is kedveskednek a rajongóknak.

 

Lóci Játszik, mantra, Minden úgy jó, ahogy van

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek