A Hősök együttérez veled

2022/03/24  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

A rap formáció új kislemezzel, három vadonatúj dallal lepte meg a rajongókat. Az Átérzem címadó dalhoz videó is készült

A Hősök megért téged

Az Átérzem az első Hősök videó az idei évben, de hamarosan számíthatunk a folytatásra is, hiszen a kislemez további szerzeményeihez is forgatnak majd.

„Totálisan melankolikus, de életigenlő zene. Az Átérzem videójában a mindenkinek ismerős napi rutin mutatjuk be a saját szemszögünkből. Ez is egy olyan dolog, amin mindannyian osztozunk, ami alól senki sem húzhatja ki magát. A hétköznapok megélése kulcskérdés mindenki számára" – mondta Eckü.


 
A kislemezen még két 'kollab tétel' is található. A Tkyd-del közös Páratlan karcos hangot üt meg, míg az ifjú rap-csajjal, Sisivel közös Hey kislány némi fricskát is villant.


A Hősökkel többek között a Fővárosi Rapcirkusz eseményen találkozhatsz április 28-án a Budapest Parkban!

 

Hősök, Budapest Park, Fővárosi Rapcirkusz

 

 

Szólj hozzá!


Marcus Miller koncertje a Dürerből a MOMKultba költözik

Marcus Miller koncertje a Dürerből a MOMKultba költözik

A koncert helyszíne a Dürer Nagyterme lett volna, azonban a szervezők közleménye szerint a jelen kialakult építőipari körülmények miatt az nem...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Gyertyafényes megemlékezésre várja a 45 éve elhunyt Király rajongóit a Magyar Elvis Klub

Augusztus 16-án már 45 éve, hogy Elvis Presley zenei tehetségét, magával ragadó lényét csak felvételein tapasztalhatjuk meg. Ezalatt az időszak alatt végérvényesen kulturális ikonná vált: hatása folyamatos a zenészek újabb generációira, sokféle műfajban alkotott dalait nemzedékek hallgatják továbbra is, jellegzetes...

Fehér Balázs a Hajón

A Hajógyár és az A38 közös eseménysorozatának következő Zene x Színház estjén Hegyi Dóri (OHNODY) Fehér Balázst fogja kérdezni a színpadon. A portrébeszélgetést a Momentán Társulat színészeinek improvizatív jelenetei színesítik, az est végén pedig Fehér Balázs Wagner Emillel közösen ad akusztikus koncertet.
Új koncertek