Curtis és BLR újra együtt – örülhetnek az újpestiek

2022/02/11  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Egy ideje külön utakon építik karrierjüket, most viszont újból együtt zenélnek. A „Tudja az ég" című kollab Curtis ma megjelent, „Spíler" című kislemezén szerepel.

Curtis és BLR újra együtt – örülhetnek az újpestiek

10 éve annak, hogy a „Belehalok" hurrikánként söpört végig a lejátszási listákon, örökre beírva magát a hazai poptörténelembe. Ekkor tett szert széleskörű ismertségre a két újpesti gyökerű alkotó és máig jó barát, Curtis és BLR.

„Mindketten Újpesten cseperedtünk fel BLR-rel és már az első albumainkat is együtt készítettük mielőtt Majoros Peti csatlakozott volna a csapathoz. Számos sikert élhettünk át, majd bejelentette Geri, hogy szeretne egyedül is érvényesülni. A jó viszony, persze megmaradt, majd tavaly egy nyári fesztiválon találtunk újra egymásra és egyetértettünk abban, hogy jó lenne újra közösen alkotni" – meséli Curtis, avagy Széki Attila.

Curtis új EP-jét Guy Ritchie korszakalkotó filmje inspirálta, innen a cím is. Az új korong középpontjában Újpest képsorai, összefonódott barátságok és a Curtis védjegyének számító rapbetétek állnak. Az EP-ről korábban már megmutatták a Szabó Ádámmal közös „Keserű magányt" és a „Piszkos kölyök" című dalt. A kiadvány további kollaborátorai közt feltűnik Essemm és az underground rapper, 4Tress is. BLR-rel közös klip pedig Jimy J. Hollywood által rendezett klip kíséretében érkezett, csak egy pár órával beelőzve az új albumot.

 

 

 

Curtis, BLR, kollab, Spíler, Guy Ritchie

 

 

Szólj hozzá!


Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Azért járunk Szigetelni, mert remek a hangulat, sok a helyszín és a fellépő, színvonalas koncertek vannak és kint vagyunk közben a jó levegőn....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

A Terra Livre csütörtökön 18 óra 30 perctől játszik a Sziget Global Village színpadán. A mostani Sziget-koncert eredetileg 2020-ban lett volna, most pótolják ők is azt a fellépést. A formáció ezzel a fesztiválos fellépéssel zárja áprilisban indult európai turnéját.

A semmiből váltak rendkívül népszerűvé: Milky Chance

Philipp Dausch és Clemens Rehbein az MTI-nek adott interjút a tegnapi anagyszínpados koncertjük előtt a backstage-ben.
Új koncertek