Három év után hamarosan megjelenik Caramel új lemeze

2022/05/11  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Első videóklipje – az album koncepciójától eltérően - a háborús aktualitásra reagál.

Három év után hamarosan megjelenik Caramel új lemeze

„Nem akartam ilyen dalt írni, de nagyon megérintett az Ukrajnában kialakult háborús helyzet. Felelősséget éreztem, és szerettem volna átadni ezzel kapcsolatban egy számomra fontos üzenetet. Egyfajta tanulságot akartam levonni, és megkönnyebbülni, mert nagyon nyomasztottak a hírek" –  mondta Caramel.

„40 éves lettem – férj és apa vagyok - ma már más érdekel, mint 20 éve. Egyre jobban foglalkoztatnak a társadalmilag is fontos témák."


A nyár végére tervezett albumon Caramel az újjászületés érzését járja körbe.

„Összefoglaltam mindazt, amit az elmúlt időszak váltott ki belőlem. Rengeteg kérdőjel van bennem, de mindig képes vagyok a változásra és a megújulásra" – folytatja az énekes.

Az „Újra" címmel megjelenő anyagon az ismert „Caramel-hangzás" mellett találhatunk majd szimfonikusokra épülő dalt, de olyan elektrósabb tracket is, ahol az ismert dj-vel, Willcox-szal dolgozott együtt.  

Az énekes CARAMEL – ÖRÖMZENE címmel ad június 4-én, szombaton szimfonikus gálakoncertet a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

 

Béjart Ballet, Pink Martini, Caramel és Dés László – a Margitszigeti Színház megnyújtja a 2022-es évadot

 

Caramel, újra, új lemez, Ukrajna, háború, szimfonik, Margitszigeti Szabadtéri Színpad

 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek