Hat év szünet után idén érkezik az új Christina Aguilera album!

2018/05/04  ·   Lemezbemutató   ·  Simonyi Éva

A kétgyermekes énekesnő közelgő lemeze 6 évvel követi a legutóbbi, 2012-es “Lotus”-t.

Hat év szünet után idén érkezik az új Christina Aguilera album!

A 37 éves Aguilera az azerbajdzsáni Bakuban lépett fel április 28-án, amikor is a koncert elején egy videóban karrierje régebbi és frissebb időszakából vágtak be róla képeket, ekkor hangzott el az új lemez címe is. Egy rajongó videóján látható a jelenet, itt tudjátok megnézni:

 

A közelgő új album címe a videó alapján Liberation lesz.

A lemez az énekesnő nyolcadik stúdióalbumaként érkezik még 2018-ban, egyik dala, az Accelerate éppen ma jelent meg!

 

Nemrégiben a Paper magazin “Transformation” vagyis Átváltozás témakörű cikksorozatában jelent meg Aguileráról egy cikk és fotósorozat, melyben nagyon visszafogott, szinte alig látható sminkben jelent meg, és arról beszélt, hogy egy új korszak veszi kezdetét.

A fotókat a magazin oldalán láthatjátok.

A minimál smink valóban nagy kontraszt a 2012-es CA-hoz képest:

 

A cikkben arról is beszélt, hogy gyerekkorában sokszor látta, ahogy otthon édesanyját bántalmazzák. Eddig sem volt titok, hogy apjával nincs jó viszonyban (egyik leghíresebb dala, a Fighter dalszövegéből például), de édesanyjáról most beszélt először ilyen témában.

 

Christina az április 23-án közzétett, méltán híres Caraoke Carpool sorozat vendége volt, ahol James Corden házigazdával közösen énekelték el az énekesnő legnagyobb, 2000-es évekbeli slágereit. A Carpool Karaoke-ban eddig olyan hírességek vendégeskedtek Cordennél, mint a Red Hot Chili Peppers., Britney Spears, Lady Gaga, Adele, Bruno Mars, és Harry Styles. Íme a legújabb epizód Christinával: (ebben a közelgő albumról sajnos még nem esett szó).

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek