Karácsony másképp

2017/11/09  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Mindenkinek megvan a saját kedvenc karácsonyi lemeze - legyen szó Michael Bubléról, Kelly Clarksonról vagy Kylie Minogue-ról, esetleg egy kellemes Glee válogatás albumról... Most 3 ünnepi kiadvánnyal bővítjük a listát.

Karácsony másképp

Sia – Everyday Is Christmas

Sia napjaink egyik legizgalmasabb előadója. A karácsonyhoz illően piros-zöld paróka mögé bújt énekesnő november 17-én adja ki első, saját készítésű karácsonyi lemezét „Everyday Is Christmas" címen. A karácsonyi album 10 eredeti számot tartalmaz, amelyet Sia és Greg Kurstin írtak. A lemez első megjelenése a napokban debütált.

Josh Groban – Noel

Idén már 2017. november 3-án beköszöntött a karácsony Josh Groban 'Noel' című lemezével. A deluxe verzió az eredeti, 2007-es ünnepi album bővített kiadása, amely eredeti hanganyag mellett négy vadonatúj dalt, illetve feldolgozást („White Christmas", „Christmas Time is Here", „Have Yourself a Merry Little Christmas" és a John Lennon-féle klasszikus „Happy Xmas – War Is Over") tartalmaz. 

Josh Groban tíz éve is az ujjai köré csavart minket a karácsonyi időszakban, nagy valószínűséggel ez idén sem lesz másképp!

Christmas – The Collection

2017 legújabb karácsonyi válogatáslemeze kortárs, modern karácsonyi dalokat gyűjt össze három korongra – a gyűjtemény olyan kedvenceket tartogat, mint a The Pogues „Fairytale of New York", Brenda Lee „Rocking Around The Christmas Tree" és a Pretenders „2000 Miles and many more" című számai. A triplalemezen további kortárs, modern dalok is helyet kaptak: többek között Lily Allen „Somewhere Only We Know", a Coldplay „Christmas Lights" és a nemrég hazánkban is fellépő Cee Lo Green „What Christmas Means To Me" című felvétele. Összesen 60 ünnepi dal közül lehet válogatni.

 

karácsony, új lemez, Sia, Josh Groban, válogatásalbum

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek