Két részletben vehettek Manuel-albumot

2022/06/09  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Nem azért, mert annyira drága, hanem azért, mert a fiatal zenész azt szerette volna, hogy a két év termését hordozó számokra megfelelő figyelem jusson.

Két részletben vehettek Manuel-albumot

Manuel 2019-ben robbant be az X-Faktor kilencedik évadába. A rapper-dalszerző a tehetségkutató verseny után számtalan projektben részt vehetett, országszerte turnézott, mára pedig (élő) zenekar kíséretében állhat színpadra, legközelebb a Budapest Parkbanjúlius 30-án, ahol a ByeAlex és a Slepp előzenekaraként lép fel.

A koncerten az új albumáról is játszanak majd számokat: még idén kiadja Idegen című első nagylemezét – méghozzá két részletben.

„Nem szerettem volna, ha az albumon szereplő dalok nem kapnák meg azt a figyelmet, amit megérdemelnek" – indokolta meg döntését. „A most megjelenő Idegen Vol. 1. öt számot tartalmaz és még idén megérkezik a második része is a lemeznek. Összességében pedig a tőlem megszokottnál jóval több felvételt hallhat majd a közönség. Nagyon büszke vagyok mindegyikre" – tette hozzá.

Az albumon a VALMAR-ból jól ismert Marics Peti mellett többen is közreműködtek, ám az ő kilétüket egyelőre nem akarja felfedni. Azt viszont máris elárulta, hogy a dalokat az elmúlt két évének eseményei ihlették.

„Éppen egyedül ültem otthon és egy Future dalt pörgettem. Annyira megtetszett, hogy kerestem egy hasonló beatet. Látszólag csak sorok, mondatok repkednek ide oda, de valójában sok érzés kavargott bennem, amikor megírtam a szövegét. Talán ezért is ilyen összetett. A bulikról, a csajozásról szól, és arról, hogy ezek a dolgok nem érnek annyit, mint amikor az ember mellett ott áll valaki stabilan."

Manuel, X-faktor

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek