23 év után elbúcsúzik Alvintól és a mókusoktól is Csoma Viki

2021/07/27  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A nyíregyházi zenekar, amely egyszerű garázsbandából "zenélte fel magát" az ország egyik legnépszerűbb punk rock együttesévé, 28 éve zenél – ebből 23-at Csoma Viki basszusozott végig. Most búcsút intett a formációnak.

Fotó: Alvin és a Mókusok

"Sziasztok!! Csoma Viki vagyok az Alvin és a mókusok basszusgitárosa. 97. December 5-én volt az első koncertem, de 98-tól beszélünk arról , hogy a banda hivatalos tagja lettem. Az életem nagyobb részét, 23 évet a zenekarban töltöttem, ezért is volt nehéz meghozni ezt a döntést, hogy elhagyom a színpadot. Az életem egy új korszakába léptem, sokminden történt mostanában velem és szeretném más területen is kipróbálni magam. Nagy megtiszteltetés volt Magyarország legjobb zenekarában játszani, hihetetlenül szerencsés vagyok!!! Rengeteg mindent láttam, tapasztaltam és éltem meg a többiekkel, hatalmas élmény volt!!!! Rengeteg szeretetet kaptam és sok jó embert ismertem meg. Hálás vagyok mindenért! Szeressétek őket, mert baromi jók!!! Rajongóból lettem banda tag és most újra rajongó  Úgy érzem, megtaláltuk a méltó utódom , róla is hamarosan informálunk titeket. Nagyon sok sikert kívánok nekik, megérdemlik !!! A nyarat még együtt csináljuk végig és szeptember 4-én a budapesti Barba negrában fogok búcsúzni tőletek. Ölelek, puszilok mindenkit  Csomaviki" – írta a Facebookon, a saját oldalán, melyet a zenekar is megosztott, szűkszavú "Ez az újság ..." kommentárral.

Bármibe is fog, sok sikert kívánunk neki – viszlát, és kösz a halakat!

Alvin és a Mókusok, Csoma Viki, kilépés, basszusgitár

 

 

Szólj hozzá!


Ed Sheeran már biztos nem jön az MTV EMA gálára Budapestre

Ed Sheeran már biztos nem jön az MTV EMA gálára...

A zenész covidos lett, karanténba vonult – mindezt a közösségi médiájában jelentette be.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Három év után új lemezzel jelentkezett ZAZ

Napjaink egyik legnépszerűbb francia énekesnője, azaz Zaz három évvel utolsó lemeze, az 'Effet miroir' után idén nyár végén tért vissza "Imagine" című felvételével, amely soron következő albumának előfutára is egyben.

Egy hajóban eveznek: egykori zenésztársa fiával énekel duettet Charlie

Horváth Charlie egykori zenésztársának tehetséges fiával, Erb Virgillel, művésznevén Giovannival adott duettet.
Új koncertek