A Beatles karácsonyi slágerét gondolta újra a Spoon

2021/11/27  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A frontember, Britt Daniel szerint a végeredmény igazi csapatmunka gyümölcse, mely során eltértek a próbáikon megszokott metódustól, és egy "viharos útra" tévedtek, ami végül elhozta számukra a karácsony szellemét – akármit is jelentsen ez...

 A Beatles karácsonyi slágerét gondolta újra a Spoon

Az énekes-gitáros azt is elárulta, hogy ebben a dalukban hallhatjuk a legtöbb bandatagot vokálozni.

A The Beatles 1967-ben megjelent "Christmas Time (Is Here Again)" című dalát álmodta újra a Spoon. A track a Spotify Singles: Holiday Collection listájára készült, mely idén immár ötödszörre egy közel 4 órás playlistbe gyűjti a legnagyobb karácsonyi klasszikusok újraértelmezett verzióit. Az előadók sora igazán eklektikus, Julien Bakertől a Black Pumason át Miley Cyrusig mindenféle névvel találkozhatunk benne.

2022. február 11-én érkezik a Spoon tizedik albuma, a "Lucifer on the Sofa", ami saját elmondásuk szerint a zenekar eddigi legtisztábban rock'n'roll lemeze, mely egyszerre intenzív és intim. A vérpezsdítő energiákat a korong első beharangozója, a "The Hardest Cut" is masszívan szállítja. A lemez produceri munkálataiban a bandán kívül Mark Rankin (Adele, Queens of the Stone Age) is részt vett, de közreműködött az albumon Dave Fridmann és Justin Raisen is.

Spoon, Beatles, karácsony, cover

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek