Bedobozolták Mező Misit – és élvezi!

2018/12/19  ·   Zenei hír   ·  Labancz Andrea

Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere nem mondhatja, hogy a kutyát sem érdekli a tevékenysége. Januártól újra elfoglalhatja zsűrizős székét A Dal 2019 műsorában, februárban jubileumi nagykoncertet adnak zenekarával az Arénában, amire igen szépen fogynak a jegyek, most pedig szülőfaluja díszpolgára lett.

Fotó: Lajtos István

Mező Misi mindig is büszkén vállalta, hogy nem nagyvárosi úrigyerekként tengette életének jelentős szakaszát, hisz a dobozi kisfiú szülei keményen dolgozó, tisztes polgárként nevelték gyermekeiket. Elmondása szerint óriási hálával tartozik szüleinek azért a példás nevelésért, ami őt is megerősítette és előbbre vitte az életben, s igyekszik is hasonló módon átadni saját lurkóinak azt a fajta tapasztalatot és tudást, ami a javukat szolgálja.

Mező Misivel a BEOL készített interjút annak kapcsán, hogy nemrégiben Doboz nagyközség díszpolgárává avatták:

"Hihetetlen jó érzés volt, mikor értesültem arról, hogy díszpolgára leszek Doboznak. Széchy Tamás mellé felkerülni hatalmas megtiszteltetés nekem. Bár az élet elszólított Dobozról, de mindig jó szívvel emlékezem vissza gyermekéveimre, valójában én legbelül mindig is dobozi maradok. Mire gondoltam, mikor megtudtam? Örömet és megbecsülést, tiszteletet éreztem, amivel megajándékozott a polgármester úr és a képviselő-­testület." – nyilatkozta a frontember.

 

Az eltelt két évtizedről, és a jubileumi nagykoncert ezt mondta:

"Nem tudom, mire gondoltam húsz évvel ezelőtt, olyan régen volt. Nem is ezzel kell foglalkozni, nem a múltban kell élni. Az ember dolgozzon, végezze a dolgát, ha így tesz, nincs ideje elmélkedni, hogy mi volt régen. Szeretem megélni a mát, a pillanatot. Gőzerővel készülünk a Papp László Sportarénába szervezett februári jubileumi koncertünkre. Sok munka van vele, szeretnénk egy húszéves zenekarhoz méltó ünneplést, amellyel egyébként egy kis vidéket is Budapest szívébe varázsolunk. Az Arénában ugyanis disznótorossal, pálinkával, cigányzenével alapozzuk meg a Magna-koncertet."

Mező Misi, Doboz, díszpolgár, koncert, Magna Cum Laude

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek