Egy New York-i fesztiválon lép fel ma este a magyar banda!

2018/10/03  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Nagy izgalommal várjuk a The Immigrants amerikai beszámolóját, mert a kínai turné után is megörvendeztettek minket a bedrogozott pandákról és a buktaszagról szóló történeteikkel.

Egy New York-i fesztiválon lép fel ma este a magyar banda!

A Mondo NYC a világ egyik legnagyobb és legfontosabb zenei konferenciája és úgynevezett showcase fesztiválja. Idén október 3. és 5. között  Ausztráliától Írországon és Svédországon át Szíriáig a világ minden tájáról érkeznek New Yorkba zenészek, a legkülönfélébb stílusok képviselői, akik a zeneipari szakma krémjének, producereknek, koncertszervezőknek, a nemzetközi kiadók képviselőinek és rádiós szerkesztőknek mutathatják be a dalaikat egy-egy koncerten.

A világ egyik legnagyobb zenei konferenciája és showcase fesztiválja, a New York-i Mondo NYC szervezőinek meghívására ad koncertet helyi idő szerint ma este a pécsi csapat. Rajtuk kívül még két magyar zenekar, az Ivan & The Parazol és a Mörk léphet fel a Hangfoglaló Program exportirodája, a HOTS szervezésében.

A The Immigrants progresszív space indie-rocot játszik. A Colorblind című nagylemezükön hallható, elektronikával fűszerezett rockzene a jelek szerint amerikai viszonylatban is frissnek számít, így a szakma krémjének mutathatják be dalaikat a pécsi fiúk. A Mondo Fesztiválon kívül a The Immigrants több New York-i klubban is fellép a napokban egy mini-turnén.

Második nagylemezük, az I Need Help 2016 tavaszán jelent meg az NKA Hangfoglaló Program támogatásával, és szintén a program támogatásának köszönhetően az új dalokkal a fiúk 46 napos európai turnéra utaztak, mely során Oroszországban is felléptek. Tavaly Kínába is eljutottak, ahol több tízezer ember előtt játszottak.

Szóval, tűkön ülünk, hogy mi történik velük a tengerentúlon :) Addig is olvassátok el a kínai kaland sztoriját!

Bedrogozott pandák, buktaszag, jobbkezes gitár – a The Immigrants Kínában koncertezett

 

 

Az ottani magyaroknak azt üzenjük, hogy először a queensi Gussy’s Bárban, majd a brooklyni Freddy’s Bárban lépnke fel, a többi helyről pedig a facebook oldalukon lehet majd tájékozódni.

***

UPDATE (2019.nov.21.)! Itt a képes-zenés "beszámoló"!

 

 

The Immigrants, MONDO, fesztivál, New York, Hangfoglaló, NKA

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek