Elhalasztották a Dead Daisies budapesti koncertjét

2021/01/13  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A Barba Negra közleménye szerint elmarad a The Dead Daisies február 16-ra meghirdetett budapesti koncertje.

Fotó: DD/FB
A járványhelyzet alakulását látva a zenekar elhalasztja az idén tavaszra tervezett fellépéseit. A tervek szerint 2022 februárjában és márciusában pótolják ezeket.
A pontos időpontok még nincsenek meg, de a zenekar és környezete szorosan követi az eseményeket, így hamarosan a turné pontos menetrendjét is közzéteszik.
"A megváltott jegyek az új időpontra is érvényesek lesznek, vagy február 11-ig visszaválthatók" – írja közleményében a Barba Negra.
Akinek hiányoznak a fiúk, rendszeresen közzétesznek podcastokat a Spotify csatornájukon.

 

Dead Daisies, turné, elmarad, Babna Negra

 

 

Szólj hozzá!


Ma este adják át először a Fonó-díjakat

Ma este adják át először a Fonó-díjakat

Első ízben adják át a Fonó-díjakat, az eseményt vasárnap este online formában tekinthetik meg a nézők. A díjjal hagyományt kívánnak...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

24.hu: Lefoglalták Zamárdiban a Balaton Sound helyszínét

Mégpedig június végére. A 24.hu információja szerint a szigetesek új szerződési ajánlattal jelentkeztek be a Balaton-parti városban, ahol csütörtökön a polgármester emiatt rendkívüli képviselő-testületi ülést hívott össze, amelyen végül úgy döntöttek, engedélyt adnak a fesztiválok megrendezésére.

Lovasi meg a többiek

Jutka, meg a többiek címmel ad „belépős” online koncertet március 12-én a TRIP hajón Lovasi András. A koncert vendégei a Kispál és a Borz gitárosa, Kispál András és a Lovasi-koncertekről már jól ismert ütős, Gábor Andor, azaz UFO.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek